От Доктор Куин до секси жената по бански - невероятната Джейн Сиймор

  • Сподели:
От Доктор Куин до секси жената по бански - невероятната Джейн Сиймор

Джейн Сиймор започва 2022 г. с положителна перспектива.

В публикация в Instagram 70-годишната актриса позира в ярко-розов цял бански, докато е на почивка на яхта.
Сиймор допълни визията си с големи черни модерни слънчеви очила.
Тя отправи следното послание към своите фенове: "Нека тази година намерим възможно най-много причини да се усмихнем".

В ексклузивно интервю пред PEOPLE magazine преди 70-ия си рожден ден миналата година, Сиймор коментира новината, че е обявена за секс символ в Холивуд.


"Не разбирам какво точно трябва да означава секс символ, но чувствам ли се пълнокръвна жена? Да, определено! Това е ласкаво описание.
За мен годините са просто цифра. Чувствам се здрава и в хармония.
В същото време намирам за прекрасно обстоятелството, че мога да играя 70 и 80-годишни образи, и наистина да представлявам собствената си възрастова група на екрана. Често се случва и играя много по-млади героини от самата мен."


В статия за корицата на NewBeauty през 2021 г. Сиймор сподели подобно мнение, когато бе попитана за перспективата ѝ спрямо стареенето.

"Моята философия е, че чашата винаги е наполовина пълна. Ако мога да дам съвет, той би бил: чувствайте се толкова млади, колкото е възможно."
Що се отнася до нейния младежки тен, тя приписва ежедневната употреба на SPF кремове и ретинол.


"Страхотната рутина за грижа за кожата, защитата от слънчевите лъчи и използването на ретинол през нощта, който кара кожата ми да се чувства здрава, е най-добрата тайна против стареене, която знам."


Днес носителката на Еми се фокусира върху собствената грижа за себе си, като се обръща внимание на кожата си, гарантира, че се храни здравословно, остава активна чрез разходки по плажа, тренировки и продължава практическото си участие в нейната фондация "Отворени сърца", която предоставя COVID-19 помощи за жени и деца чрез над 20 организации от началото на пандемията в САЩ.

Говорейки за една необикновена история, в която е участвала, Сиймор разказва: "Бях помолена да покажа на жена в късните стадии на ALS как да постави четка между двата си пръста и да я движи с другата ръка. Така жената направи 40 картини, без да е рисувала никога през живота си. Тя рисува всеки ден, докато не почина.
Семейството ѝ бе толкова повлияно от тази необикновена колекция с картини, които вече са в книгата на Barnes & Noble.
Жената искаше да проправи път напред за ALS болните, към хосписи като този, в който самата тя живееше. Аз бях тази, която е подтикна да опита с рисуването.
Хората често говорят за това, което не могат да правят – докато аз намерих огромен брой неща, които мога да направя."