Подмладете се с този японски масаж за лице

  • Сподели:
Подмладете се с този японски масаж за лице

Познато ли ви е усещането да се събудите сутрин и да видите лицето си подпухнало и бледо? Чудите се как да се справите с този проблем, като междувременно се мръщите на образа, който стои пред вас.

Вместо да търсите подходяща козметика, за която да похарчите безбожно много пари, опитайте нещо различно, доказано при японските красавици, а именно масаж. Да, точно така! Това е техният специален масаж за лице, който ги подмладява с до 10 години.

Само след две седмици т.нар. Танака лицев масаж помага на кожата ви да изглежда по-свежа, млада и красива. Тайната се дължи на уникалната техника, която подобрява циркулацията на кръвта и раздвижва лицевите мускули. Резултатът, който постигате след терапията с него, е премахване на бръчките, токсините и излишните течности, източващи се към шията и деколтето.

Масажът стимулира дейността на лимфните жлези, разположени в областта на лицето и главата и подпомага заличаването на пъпките и зачервяванията. Преди да започнете да го прилагате върху себе си обаче е необходимо да се сдобиете с правилната козметика, която подхожда на вашия тип кожа.

Ползите, които носи този чудодеен масаж, са свързани с намаляване на стреса, който оказва неблагоприятен ефект върху кожата на лицето, по-добра хидратация и изчистване от замърсяванията, които нанасят по-сериозна щета върху епидермалния клетъчен слой, регулиране процесите на пигментация, заличаване на видимите капиляри, по-гладка кожа и правилна циркулация.

Автор: Звезделина Георгиева за fashioninside.bg

Подмладете се с този японски масаж за лице