Режимът, който поддържа фигурата и красотата на Кейт Мидълтън

  • Сподели:
Режимът, който поддържа фигурата и красотата на Кейт Мидълтън

Тя винаги е във форма, има красива и изящна кожа, както и здрава коса.
Всички сме виждали ослепителната ù усмивка и знаем за изваяната ù фигура. А трите бременности сякаш не са променили тялото на Кейт нито йота. Отстрани винаги всичко изглежда лесно и без усилие.

Да, Кейт Мидълтън води кралски живот, но пък начинът ù на хранене е напълно близък до този на обикновен човек.
Въпреки забързания си график, херцогинята на Кеймбридж гарантира, че има последователна рутина - такава, която набляга на здравословен и балансиран начин на живот. Тя има различни предпочитания от това да избере суши или печено пиле.

Прочетете от какво се състои менюто на Кейт Мидълтън.

Закуска 
Подобно на снаха си Меган Маркъл, херцогинята на Кеймбридж също е любител на зелените смутита. Съставките на нейното любимо смути включват: спирулина, къдраво зеле, кейл, матча, спанак, маруля, кориандър и боровинки. Към тази богата на витамини храна, Кейт добавя и чаша овесени ядки. 

Обяд
Въпреки че не е вегетарианка, херцогинята на Кеймбридж предпочита да не яде месо за обяд. Това бе потвърдено и от главния готвач Рагху Деора, който по време на обиколката на Кейт и Уилям в Индия приготвял само зеленчукови ястия за нея. Друг готвач, този път японецът Акира, обясни колко често кралската двойка обядва със суши и сашими. И накрая, според Daily Mail, херцогинята също много харесва салата табуле, гаспачо и севиче, както и салата с диня.

Вечеря
Херцогинята на Кеймбридж признава, за разлика от Уилям, който не е привърженик на подправките, че обича пикантната храна. Тя е фен на кърито и индийската кухня. Но голямата страст на Кейт си остава печеното пиле.

40-годишната Кейт винаги е била активна и се интересувала от поддържане на фигурата си - дори още от университетските ù години, когато се занимавала с различни спортове, включително гребане.