Режимът на Клои Кардашиян: хранене, тренировъчен план, съвети

  • Сподели:
Режимът на Клои Кардашиян: хранене, тренировъчен план, съвети

Историята на Клои Кардашиян вдъхнови стотици хора по света също да си погрижат за своите килограми. Американската реалити звезда посведва интензивна тренировка и строга диета през 2015 г., след като бракът ù с Ламар Одъм започна да се разпада. Клои сподели, че само в рамките на няколко седмици, е изгубила 20 килограма.

Диетата за отслабване на 38-годишната Клои е проектирана от д-р Филип Гоглия. Тази диета е с ниско съдържание на въглехидрати и високо съдържание на протеини.

Твърди се, че диетата ù се състои от осем хранения. Клои предпочита да се храни с овес и аспержи. Тя намира, че тези две храни са много полезни за здравето на червата. Също така яде много зеленчуци, богати на желязо, като спанак и цвекло.

Друга особеност на диетата за отслабване на Кардашиян е, че тя не яде въглехидрати през вечерта. Въпреки това, когато кърмеше, лекарят ù препоръча да включва някои здравословни въглехидрати дори през нощта. Затова тя започнала да консумира ямс и ориз по съвет на лекаря си.

Хидратацията е от ключово значение за всяко отслабване. Клои гарантира, че пие достатъчно вода през целия ден. 

Диетата за отслабване на Клои се променя в зависимост от нейните изисквания. Но едно е сигурно, нейната диета не е ограничителна. Тя може да бъде видяна да се наслаждава на пица Маргарита или на бургер от време на време в публикациите си в социалните мрежи.

"Вярвам в промените в начина на живот и когато мислиш за нещо дългосрочно, го правиш по-добре. Ако знам, че трябва да се храня по този начин в продължение на една седмица, това няма как да ми помогне в дългосрочен план."

С това Клои иска да ни заяви, че поддържа умереност. Според нея добрата и устойчива диета е ключът към здравословния начин на живот. Някои фенове поставиха под въпрос хранителните ù навици, но тя изчисти слуховете, казвайки следното:

"Когато сте ме видели да хапвам бургер или чипс, далеч не означава, че с това се храня редовно. Няма да живея нещастен живот и ако нещо ми се хапва, просто ще го хапна. Предпочитам да полалам повече усилия във фитнеса, отколкото в кухнята."

Клои е открила това, което работи за нея и тя се придържа към него. Тя следва кето диета, тъй като винаги ù е помагала да поддържа теглото си. Тя също се е отказала от млечните продукти и предпочита бадемово мляко. Все още таи любов към сиренето, но е открила, че може бързо да отслабне, след като спре да яде млечни продукти.

Нека сега по-подробно се спрем на режима за отслабване на Кардашиян

Преди тренировка: бадемово масло и сладко.
Закуска: овесени ядки с ленено семе на прах, яйца и горски плодове.
Междинка: ядки, ябълки.
Обяд: пиле или риба с много салата и зеленчуци като спанак, цвекло, аспержи, броколи.
Междинка: плодове или зеленчуци или шепа бадеми и горски плодове.
Вечеря: едамаме или грах с ориз или задушени зеленчуци и риба.

Рутинна тренировка за поддържане на форма

Клои прекарва доста време във фитнеса и тренира 5-6 пъти всяка седмица в продължение на поне 30-45 минути. Нейната тренировка включва комбинация от кардио и силови тренировки от типа на HIIT.

Дългогодишният треньор на Клои - Гунар Питърсън, който също е работил със София Вергара и Дженифър Лопес, както и с Кортни и Ким Кардашиян – каза, че Клои носи своята мотивация на всяка тренировка.

"Работната етика на Клои е ненадмината. В нейния свят не съществува отказване."

Съветите за отслабване на Клои

Бъдете търпеливи със себе си. Отнема време, за да видите резултатите.

Вървете бавно, докато започвате пътуването си към отслабването, като се подготвяте за малки етапи, а не за големи.

Не гладувайте и не се лишавайте от нещата, които искате да ядете - просто ги яжте умерено. Лишаването не е добро в дългосрочен план.

Стойте далеч от захарните напитки.