Ружът - свежестта на вашето лице

  • Сподели:
Ружът - свежестта на вашето лице

Повечето съвременни жени използват фон дьо тен или друга основа за изразяването на лицето си. По този начин кожата изглежда по-съвършена, но лицето става плоско и губи своя релеф.

Причината е, че цветът на лицето не е еднороден и винаги по-изпъкналите му части получават по-тъмен загар на лицето. Ето защо на помощ идва ружът. Подчертайте отново изразителността на лицето си като нанесете малко руж.  

Добре нанесеният руж прави грима завършен и дава на лицето приятна свежест. Тайаната се крие в подбора на подходящия цвят, четка и техника за нанасянето му. Независимо каква е формата на лицето ви, ружът се нанася върху най-изпъкналата част на бузите - скулите. Той не трябва да стои като петно и да има очертания. Целта е да се слее с естествения тен на лицето.

Най-подходящите цветове са прасковено, розово и бежово. Важна подробност е, че гамата на червилото трябва да съвпада с ружа. Винаги се съобразявайте с цвета на лицето си. Върху бяло лице трябва да се нанасят по-светли тонове, а върху мургаво - по-тъмни.