Тайната за красива и хидратирана къдрава коса

  • Сподели:
Тайната за красива и хидратирана къдрава коса

Добре поддържаните къдрици винаги правят впечатление и придават на притежателките си един особен чар. Това е и причината дамите с естествено къдрава коса постоянно да чуват "Имаш великолепна коса", "Завиждам ти за тези къдрици", "Винаги съм искала косата ми да е къдрава"... Все пак всеки иска това, което няма, нали?

Погледнато отстрани изглежда голямо богатство, но всъщност къдравата коса изисква много грижи и използването на подходяща козметика. Ако не се отнасяме подобаващо към естествените си къдри, те могат да се превърнат в ежедневен кошмар и единственото решение да бъде вързана с ластик коса, която по никакъв начин не разкрива красотата си.

За разлика от правата коса, къдравата е по-суха, непокорна и се изтощава по-често, поради което се нуждае от сериозна хидратация. При избора на козметика е добре да се спрете на продукти, съдържащи масла, които едновременно почистват скалпа, хидратират косъма и придават на къдриците еластичност и жизненост.

Ако изпишете в "Гугъл" къдрава коса, ще попаднете на редица статии, пълни със съвети за това какви гребени да използвате, кога да я разресвате, как да спите, какъв шампоан и балсам да използвате, как да сушите косата си, как да не я сушите и т.н.

Ние няма да ви дадем поредните съвети как да се грижите за непокорните си къдрици, а ще ви предложим подходящ продукт, който наистина "си знае работата" и ще се погрижи за постигането на перфектен резултат. Специално разработена за къдрава коса, маската Frizz Ease Dream Curls на John Frieda превръща неукротимата коса в меки, еластични и хидратирани къдрици, които ежедневно издържат на наелектризирането.

Маската съдържа натурално абисиново масло, което подхранва къдриците без да ги утежнява. Деликатната формула им придава необходимата свежест, осигурява им неповторима мекота и блясък. Ето как да употребявате маската правилно - нанесете върху влажна коса, оставете да подейства около 5 минути, след което изплакнете добре.

Маската Frizz Ease Dream Curls бързо ще стане любима на вашите къдрици, които ще придобият блясък, мекота и нежна хидратация.

За повече информация посетете страницата на John Frieda във "Фейсбук".

Тайната за красива и хидратирана къдрава коса

С повече от 30 години опит в грижата за косата, John Frieda изучава нуждите на различните типове коса. Със стартирането на серията Frizz Ease, John Frieda е първата марка за грижа за косата, която насочва усилията си към къдравата и непокорна коса. Оттогава серията се разширява непрекъснато, като предлага разнообразние от висококачествени продукти.

Тайната за красива и хидратирана къдрава коса

Снимка: Dmitry Bakulov / Shutterstock.com

Тайната за красива и хидратирана къдрава коса
Тайната за красива и хидратирана къдрава коса

Снимка: Svetlana Fedoseyeva / Shutterstock.com

Тайната за красива и хидратирана къдрава коса

Снимка: WAYHOME studio / Shutterstock.com