Жените на 40: знаещи, можещи, красиви...

  • Сподели:
Жените на 40: знаещи, можещи, красиви...

"Жената на 20 години е парченце сладкиш, а след 40 - целият сладкиш." - Моника Белучи

40-те години са особена възраст, от която много жени се плашат. Истината обаче е друга - 40-те са апогеят на една жена. Години, в които жената знае и може, наясно е със себе си, изглежда повече от ослепително. 

Темпото на живот в модерните общества днес е такова, че жената между 20 и 30 години учи и гради кариера, между 30 и 40 създава семейство и ражда деца, а след 40 настъпва времето, в което преследва най-смелите си мечти.

40-те са онова безценно време от живота на една жена, в която тя може да направи и постигне всичко, предизвиквайки себе си и (или) света. И повярвайте, момичета, това не са празни приказки, а философия за живот, която ако осъзнаете, ще превърнете 40-те години в най-щастливите в живота си. 

На 40 години жената е осъзнала, че истинското щастие не идва от външната суета, а от душевния баланс, за който всеки ден трябва да се бори. Да, щастието не е в блясъка на материалните придобивки, а в онова вътрешно усещане за омиротвореност, което се постига, само когато дълбоко се вглеждаш в себе си. 

Казват, че жените не знаят какво искат. Е, мога да уверя всички "доброжелатели", че жените на 40 и + не само знаят какво искат, но са категорични в преследването на целите и рядко правят компромиси, характерни за младостта.

И това ги прави още по-женствени и желани, защото жената трябва да е като пеперудата - красива на гледане, но трудна за улавяне. 

Жената на 40 знае, че красотата не е само белег на физиката, но и на вътрешното състояние на човек. В същото време индустрията за красота позволява на жената на 40 и + да изглежда зашеметяващо.

Това може да бъде постигнато без да "ляга под ножа" на пластичния хирург. Достатъчно е да спазва няколко златни правила: да се храни здравословно; да използва качествена козметика; да спортува редовно; да спи поне 8 часа на денонощие; да се опитва да мисли позитивно; да бъде обичана и обичаща.  

Опитвайки се да намери тайната на вечната младост, лаборатории Lierac откриват ключовия протеин NRF2, който се оказва, че помага на дамите на 40 години да запазят младежкия блясък на кожата на лицето.

Така се ражда експертната серия Supra Radiance, включваща пет продукта. Supra Radiance е не само очакваната козметика от висока класа, а истински ритуал на женствеността, каращ всяка жена да се чувства като истинска звезда - красива, уверена, щастлива...

Ето пет проблема, с които жените трябва да се преборят, за да превърнат 40-те в най-щастливите години в живота си.

Няма универсална рецепта за млада и красива кожа, но на финала предлагаме едно от възможните решения за дамите на 40+.

Жените на 40: знаещи, можещи, красиви...

Замърсяването

Освен че са виновници за редица заболявания и алергии, мръсният въздух и прахът в големите градове правят кожата на лицето суха и преждевременно я състаряват.

Жените на 40: знаещи, можещи, красиви...

Supra Radiance Serum Detox Booster d'Eclat  - детоксикиращ серум против стареене за всеки тип кожа

Създаден за всеки тип кожа, серумът Supra Radiance е с висока концентрация на активни съставки:

- Бял пчелник, стимулиращ обновяването на клетките;

- Хиалу-3 концентрат, който подхранва и изглажда кожата;

- Екстракт от годжи бери и боровинки, които активират микроциркулацията.

Препоръчва се за:

Всички жени, които страдат от загуба на блясък и неравномерен тен и търсят серум, който да действа в дълбочина;

Всички цени, които искат са защитят кожата си от вредния ефект на околната среда и начинът на живот;

Всеки, който се нуждае от детокс терапия (чрез хранителна добавка) и желае да подсили действието й.

Резултати:

Детоксикира кожата в дълбочина, осигурява незабавен блясък, заличава бръчките и несъвършенствата.

Жените на 40: знаещи, можещи, красиви...

Силен стрес

Стресът в големи дози има пагубно въздействие върху здравето на човек, включително и върху кожата, която по-бавно се възстановява от всички външни и вътрешни фактори, които я разрушават.

Жените на 40: знаещи, можещи, красиви...

Синята светлина

Синята светлина, излъчваща се от дигиталните устройства, довежда до увреждане и фото-стареене, дължащо се на намаляване синтеза на колаген и фибрилин - основен компонент за еластичността на влакната, което пък довежда до бръчки и увисване на кожата.

Жените на 40: знаещи, можещи, красиви...

Нездравословното хранене

Красотата идва отвътре. При кожата и храната тази връзка е буквална. Правилното хранене подхранва кожата с нужните витамини и минерали, а консумацията на junk food има обратния ефект - кожата става суха, сбръчкана, без свежест и блясък.

Жените на 40: знаещи, можещи, красиви...

Липсата на сън

Кожата също има нужда от поне 8 часа сън, за да изглежда млада и сияйна. Ако тя е недоспала, кръвоносните съдове се стесняват, което води по-бавно оросяване на кожните капиляри, а оттам и до по-малка хидратация.