Категория

Магията на Коледа 61

Ако се чувствате самотни през празничния период, тази статия ще ви помогне да се справите с усещането

Ако се чувствате самотни през празничния период, тази статия ще ви помогне да се справите с усещането

Експертът по благосъстояние д-р Сара Бос разказа своите съвети за преодоляване на самотата. Според нея е важно да се промени начинът ни на мислене. Необходими са доброволческа дейност, прекарване на време с домашни любимци и приемане на себе си. Въпреки че за повечето хора Коледа е време за семейни събирания, за тези, които не могат да бъдат с близките си, тя може да доведе до период на самота.

Коледа е!

Коледа е!

Рождество Христово или Коледа е един от най-големите християнски празници. На него християните честват раждането на Сина Божий Иисус Христос.

Коледа в 15 незабравими цитата

Коледа в 15 незабравими цитата

"Какво е Коледа? Това е нежността на отминалите дни, стойността на настоящето и очакванията на бъдещето", казва Агнес Фаро. След "20 истински цитата за Коледа", ви представяме още 15 мисли, носещи духа на най-вълшебния празник в годината:

 

Коледа - очаквания vs. реалност

Коледа - очаквания vs. реалност

Страхувам се от Коледа тази година. Както винаги, ще я прекараме със семейството ми - родителите ми и братята ми. Въпреки че съм на 34 години и вече имам собствено семейство, родителите ми се отнасят с мен като с дете. Всички се преструват, че се разбират, но в действителност почти не виждам братята си, а щом се видим, се караме, а родителите ми не проявяват никакъв интерес към живота ми. Вече усещам как яростта ми кипи в мен и изпадам в паника при мисълта, че ще преживея още една такава Коледа.

Изживейте Коледа в Елзас

Изживейте Коледа в Елзас

В рейнската традиция Коледа е един от най-хубавите периоди в годината. Топлата, уютна атмосфера, деликатните аромати на канела и подправки, възвишената украса се обединяват, за да създадат онази специална атмосфера, която завладява цял Елзас!

Коледна украса, внасяща празнично настроение, уют и топлина

Коледна украса, внасяща празнично настроение, уют и топлина

Коледа - последните дни от годината, които успяват да ни заредят с много положителни емоции, които да пренесем и в следващата. Това са дните от годината, в които повечето хора усещаме прилив на топлина и една сърдечна любов, която успява да ни обедини и събере с най-близките ни хора. Интензивните емоции, които преминават през нашата душа, ни карат да повярваме в чудесата, които носят тези най-светли дни от годината.

Как да изберем подаръци за Коледа?

Как да изберем подаръци за Коледа?

Идва Коледа и внезапно (или не чак толкова) пожелаваме да подарим на близките си луксозни подаръци, за да ги зарадваме по повод предстоящите празници. Със сигурност избирането на подаръци не е никак лесна задача, особено ако не сме сигурни от какво имат нужда любимите ни хора. Но ето че идваме ние със своята статия, която да ви покаже какви подаръци да изберете за този вълшебен празник.