Какво казва коледното дърво за вашия характер?

  • Сподели:
Какво казва коледното дърво за вашия характер?

Декорът на основния атрибут на коледните празници, подобно на психологически портрет, той може да разкрие много интересни факти за това кой е отговорен за него.

Степента на отговорност, с която хората подхождат към коледния декор, разкрива всички нюанси на техния характер. Не говорим за количеството и високата цена на коледните играчки, а за техния стил и външен вид като цяло. Особено когато става дума за елхата. Знаете ли, че опитни психолози могат веднага да разкажат за чертите на характера на човека, който я е украсил? Направете си нашия тест, като си изберете една от всички коледни елхи, а ние ще ви кажем един интересен факт, отнасящ се за вашата личност.

Вие сте модел за подражание
Може би никога не сте забелязвали това, но е факт, че със своя успех и нетипичност вие вдъхновявате много хора около вас. От вас струи притегателна енергия, на която е невъзможно да се устои. Естественият магнетизъм буквално върши цялата работа за привличане на вниманието вместо вас – не пренебрегвайте този талант.

Вие сте работохолик
Изборът на минималистично коледно дърво говори не само за добър вкус, но и за умора. Работохолизмът е рядка черта, която малко хора притежават днес. Благодарение на вашата упоритост ще постигнете много, но не забравяйте за качествената почивка - без нея няма как да бъдете продуктивен човек. 

Хората трудно печелят доверието ви
Вие внимателно филтрирате близкия си социален кръг и практически не допускате нови хора в живота си. Понякога това ви решение се отразява благоприятно, но друг път, такава силна изолация може да ви навреди. Опитайте се да се отпуснете и да се отдалечите от отношението ''всички около мен са лоши хора''. Повярвайте ми, защото хората могат да ви зарадват със своята искреност и спонтанност.

Вашата маска на егоизъм крие нещо повече
Хората често се възмущават, че казвате истината или че отказвате да направите определено нещо. На някои може да им изглежда, че сте сноб и егоцентричен, но в действителност просто знаете как правилно да разпределяте приоритетите си и да защитавате личните си граници. Не трябва да се поддавате, ако някой е разстроен от прямотата ви, но също така не ви препоръчваме да отивате твърде далеч в искреността си.

Виж още