Ан Хатауей, която донесе слънцето в Париж

  • Сподели:
Ан Хатауей, която донесе слънцето в Париж

Намираме се едва в средата на годината, а Ан Хатауей вече е в горещ спор за титлата на най-добре облечената знаменитост на 2022 г. 

Отскоро актрисата е и посланик на марката Bulgari заедно със Зендая.

Визията ù привлече погледите на критиците по време на филмовия фестивал в Кан, когато Хатауей бе облечена в рокля без презрамки на Armani Privé и накара социалните мрежи да я приветстват като "принцесата от Дженовия".

Присъствайки на събитието на Bulgari "Eden: The Garden of Wonders" в Париж, поредицата на актрисата от превъзходство в облеклото продължава. 

Дизайнерът на този тоалет е самият Пиерпаоло Пичоли от Valentino, но цветът не бе неговият вездесъщ розов. Вместо това се заложи на слънчево жълто. Лиза от Blackpink и актрисата Приянка Чопра се присъединиха към Хатауей на събитието. 

По време на гостуването в Късното шоу със Стивън Колбърт, 39-годишната Хатауей разкри, че е преминала на сурова веганска диета за ролята си на Ребека Нюман в сериала WeCrashed. Но след приключване на снимките призна, че вече организмът ù е жадувал за бургер с месо.

За предишни свои превъплъщения,  като например образа ù на жената-котка в The Dark Knight Rises от 2012 г. Ан отново за кратко се отдаде на вегански начин на живот, за да влезе във форма.