Ангелите на Victoria's Secret влизат в ново амплоа

  • Сподели:
Ангелите на Victoria's Secret влизат в ново амплоа

Ким Кардашиян обединява сили с иконични супермодели за най-новата си кампания на Skims.

Реалити звездата събра за първи път част от вездесъщата армия модели Хайди Клум, Тайра Банкс, Александра Амброзио и Кандис Суейнпол, за да покаже колекцията ''Fits Everybody'' на марката бельо, оформящи дрехи Skims.

Всички те - 48-годишните Банкс и Клум, 40-годишнита Амброзио и 33-годишният модел Суейнпол - преди това са дефилирали по пистите за Victoria's Secret като ангели, и всички могат да се похвалят с успешни кариери в модната индустрия. 

Като първият тъмнокож ангел и създател на новаторски телевизионен риалити формат, Банкс бе идеалният избор да се появи в тази кампания. Тя е супермодел, продуцент, автор и бизнесдама, въплъщаваща многофункционалната амбиция, която е типична за съвременната знаменитост. Зад кулисите тя и колегата ѝ предприемач Кардашиян имаха какво да обсъдят, включително семейството, славата и съветите, които са получили от своите майки.

Тук Банкс споделя какво наистина беше настроението на снимачната площадка и чувството да се върнеш към моделирането на бельо след години почивка и защо последното ѝ начинание може да е най-приятното досега. 

Супермоделът вече бе фен на оформящото бельо и Skims

- О, да, аз съм фен на всичко, което помага на жените да се чувстват силни и страхотни. Използвала съм оформящо бельо в много моменти през кариерата си, друг път съм избирала да се възползвам от естественото, но в крайна сметка вярвам, че овластяването е в това да ми бъде предоставена възможност. Възхищавам се на Ким за това, че внесе стил в оформящото облекло и го направи секси.

Работата по снимките върна Банкс към дните ѝ като ангел на Victoria's Secret

- Последният ми ангажимент, свързан с модния подиум, беше през 2005 г. После се оттеглих и свалих ангелските крила. Бях готова да премина към нов етап от живота и кариерата си. Бях фокусирана върху продуцирането и правенето на телевизия, стремейки се да изградя името си и в тази област. Но винаги съм изпитвала носталгия към модата и Ким явно е усетила това.

Не е лесно да накарате емблематична групи от хора да се събере отново. Всички са заети с живота, пътуванията, работата и децата си. Възможностите за сътрудничество по този начин с връстници супермодели са рядкост, така че да се обединим за този проект беше наистина специално. 

Зад кулисите Банкс и нейните колеги от VS се свързаха отново 

- Студиото на Ким е едно от най-красивите, в които съм работила. Цветовете в земни тонове създават хладна и същевременно уютна атмосфера. Хайди и аз споделяхме една стая, за да се подготвим. Обичам тази жена. Тя е щастие от най-чист вид. О, и това нейно тяло, което все още гори! Бях развълнувана да работя и с Кандис, защото никога преди не бях снимала с нея. Уау, тази прекрасна дама е кралица на позите. А Александра е сякаш замръзнала във времето. Тя изглежда същата, както когато се оттеглих. Дори съм на мнение, че е още по-красива. Колкото до екипът на Skims - това е една добре смазана машина. Всичко беше супер организирано.  

Най-добрата част от работата по кампанията Skims - сътрудничество с колега жена предприемач

- Ким остави своя отпечатък в индустрията за оформящо бельо и това, което прави марката ѝ е вдъхновяващо. Горда съм, че имах възможността да си партнирам с нея и всички онези икони. Ким, благодаря ти!