Апартаментът на Кари Брадшоу – вече достъпен за посетители

  • Сподели:
Апартаментът на Кари Брадшоу – вече достъпен за посетители

И просто така. . . можете да изживеете своята фантазия за ''Сексът и градът''.

Warner Bros. и Airbnb старателно пресъздадоха апартамента на Кари Брадшоу от кафяв камък, увековечен за първи път в сериала на HBO, в чест на предстоящото продължение, And Just Like That. Черният лаптоп на Кари стои на бюро в ъгъла, с прикрепена бележка с паролата за Wi-Fi.

Рафтовете са декорирани с всичко - от чаши за мартини - идеални за приготвяне на космополитън, до книжните издания на библията Vogue. Забележително автентично.

Идва и ред на дрешника. Съвършено пълен с волани, рокли, палта, блясък и, разбира се, Маноло Бланик. Емблематични модни артикули от сериала като златното колие Carrie, както и пачката от стилистката на костюми Патриша Фийлд, която Брадшоу носи в началните титри, служат като стилни аксесоари готови да пробва всеки.

Да, всичко е достъпно за пробване, защото от продукцията на And Just Like That, Airbnb и студиото Warner Brothers, вярват, че една от основните причини зрителите толкова да обичат предаването, е именно модата.
Това е и причината гостите да бъдат насърчавани да се забавляват, дори могат да си организират персонализиран стил и фотосесия.

Звездата от сериала, Сара Джесика Паркър, ще приветства посетителите чрез виртуален поздрав, направен в духа на повествованието на героинята, която и донесе световна слава и обичта на милиони.


„Героинята на Кари Брадшоу е ценна и близка до сърцето ми и преразглеждането на нейния свят за продължението на историята „Сексът и градът" беше огромна радост. Вълнувам се, че нашата публика ще има възможността да съпреживее Ню Йорк през очите на Кари и буквално ще стъпи в нейните обувки, както никога досега.", сподели Паркър.


Резервацията за апартамента на Брадшоу отваря на 8 ноември по обяд. Струва 23 долара на вечер - нещо като цифрова ода за премиерната дата на „Сексът и градът", тъй като през 2021 г. се навършват точно 23 години от първата поява на сериала и четирите приятелки заедно.

Има ли вече желаещи за едно пътуване до квартал Челси в Ню Йорк?

Последвайте връзката и разгледайте апартамента https://www.instagram.com/p/CV0G2m2Lh8U/?utm_source=ig_web_copy_link