"BE LOVE" с Pandora - Заедно преобразяваме света с любов

  • Сподели:

PANDORA oбявява "BE LOVE" - Нова кампания, честваща трансформиращата сила на любовта

PANDORA, световен лидер в областта на бижутерията, обявява началото на новата си кампания "BE LOVE". Тази трансформираща инициатива е универсално потвърждение на любовта, представена чрез уникални дизайни и вдъхновяващи истории.

"BE LOVE" е повече от кампания, това е покана да се изразим и вдъхновим света с любов. Със силен фокус  върху вярата, че любовта е сила, с която съществуваме, предаваме и въплъщаваме, кампанията представя нова перспектива за най-силната емоция като действие. Pandora вярва, че любовта идва в много форми, и "BE LOVE" предизвиква всеки да промени света.

Глобални посланици на марката са сестрите Клои и Хали Бейли и актрисата Селма Блеър
"BE LOVE" представя три глобални посланици на марката Pandora. Техните истории за любов вдъхновяват и подчертават разнообразието на тази уникална кампания. Клои споделя, че кампанията за нея означава да бъдеш изцяло себе си и да се обичаш." Хали описва любовта като "безусловна, безкрайна любов, която винаги е там, дори когато падаш от високо." Селма призовава всеки да присъства в момента и да се пита: "Как мога да направя този момент по-добър?"

Видео със специална песен и изкуство в действие 
За да подчертае силата на "Lived Love", придружаващото видео на "BE LOVE" включва актьорския състав на кампанията и е режисирано от номинираната за оскар София Нали Алисън. Специална версия на класическата песен "To Love Somebody" на Bee Gees е изпълнена от сестрите Клои и Хали Бейли, придавайки емоция и красота на кампанията.

 

Устойчивост и Красота: Съчетание в колекциите на Pandora
С устойчивостта като ключов приоритет, Pandora обявява амбициозни цели към 2025 г. - използване само на рециклирано сребро и злато за бижутата си и намаляване на емисиите на вредните газове наполовина до 2030 г.