Деми Мур ни дава доза голямо лятно вдъхновение с новата си бикини линия - не само със стила, но и с начина си на мислене

  • Сподели:
Деми Мур ни дава доза голямо лятно вдъхновение с новата си бикини линия - не само със стила, но и с начина си на мислене

Актрисата помага на жени от всички възрасти да се чувстват секси с новата си колаборация на бански костюми за марката Andie Swim.

59-годишната актриса обяви излизането на първата си линия бански костюми с Andie Swim. Колекцията се състои от 10 различни модела, а цените им варират от 75 до 155 долара.

За своя дизайнерски дебют Мур избра повече покритие на тялото.

"Не е задължително да показваш повече плът, за да бъдеш секси."

Според нея, през последните години тенденциите вървят към разголване на тялото и показност, при която обаче твърде малко се оставя на въображението да работи.
"Лично аз обичам прости триъгълни бикини", казва тя. 

Мур, която смята себе си за дете на 70-те години, се върна към миналото, с по-плътно покриващи бикини от 30-те, 40-те и 50-те години, за да почерпи вдъхновение за дизайна си.

"Имаше нещо за мен в изследването на идеята за това какво е секси, сладко и овластяващо, което не е задължително да показва всичко, но пък пасва страхотно и жената да може да се чувства удобно", сподели Деми.

Като дългогодишен колекционер на ретро бански модели, Мур определено има от какво да се вдъхнови за тази колекция.

"Притежавам богат набор от бански от 20-те години, имам в гардероба си интересни видове на европейски производители на бански. Банските костюми на Норма Камали от 80-те, също много ми харесват. Едно време банските направо бяха като истински рокли, които можете да носите и никой не би разбрал, че това всъщност са бански. Живее ми се в тези времена. Оттам дойде идеята ми за бански-пола, която можете да съчетаете с различни горнища.".

Въпреки че вдъхновението идва от минали десетилетия, иновацията зад банските костюми е невероятно модерна. Мур работи с Мишел Копелман, вицепрезидент на марката и дизайна в Andie. 

Те вляха в костюмите от една част Powermesh, за да добавят малко компресия към тъканта, без да ограничават потребителя. "Беше нещо като балансиращ акт", казва Копелман. Всяка от тези функции е предназначена да действа като втора кожа.

Размерите на Анди варират от 0 до 26 и Мур подчертава, че в тази колекция има нещо за различните типове тяло и възрасти.
Дъщерите ù държат Деми да бъде в крак с тенденциите и какво в момента е привлекателно за младото поколение.

В публикация в Instagram Мур позира в различни бански - включително шикозни черни бикини с висока талия, на фона на страхотен плаж.

"Като поддръжник, инвеститор и дългогодишен фен на AndieSwim, не можех да бъда по-развълнувана, когато основателката Мелани Травис ме помоли да съпроектирам новата колекция. Създаването на тези произведения беше забавно и се надявам, че ще ви харесат.".

Сътрудничеството обаче е повече от обикновено забавление за Мур. В интервю за People тя обясни, че иска колекцията да вдъхва доверие сред жените от всички възрасти.

"През последните няколко години банските показват повече плът и са доста разголени.
Аз съм човек, който много обича елегантността и блясъка, и според моето възприятие, има ретро бански, в които можем да се чувстваме секси, овластени и да ни бъде комфортно, без да е необходимо да показваме много плът. Идеята ни беше - как да накараме една жена да носи нещо, в което да се чувства добре, игриво и секси, същевременно създава сигурност и увереност, и в него има стил. Това беше нашата цел.
Исках са предам тази идея, че с напредването на възрастта, ние не ставаме по-малко секси или по-малко желани."

Приятели и дългогодишни фенове бързо се втурнаха да коментират, приветствайки в каква невероятно добра форма изглежда Деми.