Деми Мур - преродената модна икона

  • Сподели:
Деми Мур - преродената модна икона

Вижте най-новата визия на Деми Мур на червения килим на модните награди за 2021 г.

Деми Мур се завръща на червения килим! Актрисата позира за The Fashion Awards 2021 в сребриста рокля, докато почита дизайнера Ким Джоунс, след като се разходи по модния подиум по-рано тази година.

59-годишната актриса от Empire показа най-новата си визия на годишното събитие провело се в Royal Albert Hall, Лондон, този понеделник. Пристигайки на червения килим в омбре рокля с открити рамене и дълги черни ръкавици, Деми бе видяна да позира усмихната. Самата тя наскоро мина по подиума на модното ревю на Fendi през януари.По-късно Деми излезе на сцената придружена от Том Дейли, за да връчи на английския моден дизайнер Ким Джоунс наградата Leader of Change Creativity за работата му с Dior Men и Fendi.„Благодаря British fashion council за наградата „Лидер на промяната" и наградата за дизайнер на годината за любовта на Диор и Фенди, както и на всички, които работят с мен", написа Ким в Instagram.


След дефилето за Fendi, Деми обясни колко вълшебен момент е бил това за нея.

"За мен цялото това изживяване беше като сбъдната тийнейджърска фантазия", спомня си актрисата през февруари. „Имаше момент, в който си помислих: „О, Боже! Буквално току-що се разхождах по подиума с някои от най-големите модели на всички времена". Буквално се чувствах като малко дете."

Модните награди тази седмица също привлякоха звезди, вариращи от Приянка Чопра и Ник Джонас до Том Фелтън и Стела Максуел, които също изглеждаха зашеметяващо.