Есенен гардероб в три отличителни стила

  • Сподели:
Есенен гардероб в три отличителни стила

Как пазарувате дрехите си - планирано и след дълго обмислене или по-скоро емоционално и моментно?
Да, шопингът е зареждащо занимание, но е хубаво да правим обмислен избор при покупката на дрехи и аксесоари, както и да помислим дали бъдещите ни придобивки могат да се съчетават с тези от гардероба ни. А и какъв е смисълът от затрупването с излишни вещи, още повече такива, които бихме сложили веднъж.
Планираното пазаруване на дрехи, обувки и аксесоари ни кара да имаме отношение към стила си, а не просто да грабнем първото нещо, което очите ни видят в магазина.
Случвало ли ви се е да попаднете на хора, които притежават богат асортимент от текстил и модни находки, но иде ли реч за съчетанието им нещата започват да куцат и гледките не рядко са нелепи? Това е поради липсата на отношение, вкус и чувство на естетика.

Нека сега обърнем внимание върху есенните стилове:{GALLERY}

Скандинавски

Вашето настроение: Минимализмът - това е начин на живот.
Палитрата: монохроматична.
Стилна мантра: „Имате ли го в черно?"

Стилът ви е чист. Вашата философия за живота, любовта и модата винаги е била „колкото по-малко, толкова по-добре". Безредието ви причинява специален вид когнитивен дисонанс и като такъв вашият дом, подобно на гардероба ви, е шикозно изследване в оскъдността. Простотата е отличителен белег на вашата естетика и вие приемате присърце цитата на Чък Паланюк „нещата, които притежавате, в крайна сметка притежават вас". Красотата във вашите очи се крие в геометрични линии и всичко рационално. 

Свободен

Вашето настроение: Обичам прохладата.
Палитрата: Блед блус и слънчеви целувки.
Стил мантра: Бъдете готини. 

Спокойни и безгрижни, вие защитавате лекотата над всичко. Обикновено процъфтявате през есента (когато всички туристи си тръгват) и гледате света през розови очила. Правите всичко умерено. Вашият личен стил е непринуден и комфортен.

Максималист

Вашето настроение: Силно и гордо.
Палитрата: Ярки цветове и есенни нюанси.
Стил мантра: Искам още.

Имате докторска степен по смесване на материи и шарки. Случайността не е част от вашия репертоар. Вашата библия? Меките, женствени силуети, които постигат щастлив баланс между скромност и висока драматичност. Вие сте максималистът - и като такъв живеете живота си максимално пълноценно.

Есенен гардероб в три отличителни стила
Есенен гардероб в три отличителни стила
Есенен гардероб в три отличителни стила
Есенен гардероб в три отличителни стила