Jo Malone London завинаги обича розите

  • Сподели:
Jo Malone London завинаги обича розите

Red Hibiscus се присъединява към колекцията Cologne Intense
Екзотичен и слънчев цветен аромат, вдъхновен от случайна среща с рядкосрещано и поразяващо погледа цвете насред тропическата гора. Нотките на поразителен червен хибискус са допълнени и подчертани от деликатното докосване на жасмин самбак и чувствеността на ванилия. Открийте най-новото попълнение в колекцията Cologne Intense.

Смело носете любимите си рози! Едно непреходно цвете с много и различни изражения. Колекция от буйни и непокорни аромати с роза, от леки и свежи до дълбоки и декадентски.
Представяме лимитирана колекция от три аромата с роза, всеки от тях представящ различен аспект на може би едно от най-иконичните цветя, използвани в парфюмерията: Rose Blush, Rose & Magnolia и Rose Amber.

Rose Blush
Деликатни розови цветчета, потопени в изкусителен сладък конфитюр. Очарованието на току-що разцъфналите цветове кара настроението на всеки да се подобри. Искрящият босилек и сочната нотка на личи добавят модерно усещане към този нежен аромат, потънал в прегръдката на бял мускус.
Връхни нотки: Босилек Grand Vert Средни нотки: Роза
Базови нотки: Бял Мускус
Ароматът Rose Blush се предлага също и под формата на свещ / Home Candle.

Rose & Magnolia
Чувствен цветен аромат с мистериозен и потаен характер. Сияйната магнолия е акомпанирана от дует на два вида рози. Омайващото сърце от сладка и цветна Майска Роза е затоплено от пищната и топла чувственост на Роза Дамасцена. Картината е допълнена от топъл амбър и разтапящо пачули.
Връхни нотки: Магнолия Средни нотки: Роза Базови нотки: Пачули

Rose Amber
Цветето емблема на Англия – Розата на Тюдорите. Това символично цвете се свързва с една от най-значимите епохи в историята на английската династия. Величественото усещане се разкрива пред очите ни, когато разкошната роза се смесва с омаен карамфил за допълнителна щипка пикантност и заедно те са затоплени от чувствеността на амбър.
Връхни нотки: Карамфил Средни нотки: Роза Базови нотки: Амбър

Пълната колекция включва:
Rose Blush Home Candle Rose Blush Cologne 50ml
Rose & Magnolia Cologne 50ml Rose Amber Cologne 50ml

Колекцията е налична онлайн на www.deliriumexclusive.com и в бутици Delirium Exclusive от м. януари 2024г.

За Jo Malone London: От 1994г. Jo Malone London създава гама от изключително семпли и елегантни аромати, глезещи всички сетива. Придобит от The Estée Lauder Companies Inc. през 1999г., днес брандът е познат по цял свят с неочакваните си ароматни комбинации и подчертан британски характер