Как да изберем най-подходящия бански според фигурата ни

  • Сподели:
Как да изберем най-подходящия бански според фигурата ни

Банският може да промени формите ви, да извае съвършено нов силует, дори – да ви направи по-високи, ако трябва. Вижте няколко съвета, които ще ви послужат да коригирате онези черти от тялото си, които не харесвате.

Дълги крака

Стремежът да ги имаме се мери само с мечтите за красивия бюст. За да си ги "доставите", потърсете си бански с висока талия и изрязани бикини. Моделът прашки отива на идеално оформени задни части, затова помислете два пъти, преди да го обуете.

В никакъв случай не носете боксерки на плажа, ако имате къси крака – те ги скъсяват оптически и въобще правят фигурата по-трътлеста.

Но трябва да се внимава и с изрязаните цели бански – с тях ниските жени изглеждат с несъразмерно дълги крака.

Секси бюст

Лекомислено купуваме бански с банели, за да изглеждат по-големи гърдите ни, обаче това е грешка – банелите повдигат, но за увеличаване на размера на гърдите си трябват подплънки – търсете силиконови.

Ако имате малки гърди и цял бански, не го обличайте, освен ако не е с твърди чашки и банели. Същото важи и за спортните модели бански със сутиен тип препаска – сплескват гърдите.

Стегнат корем

Тук на помощ идват целите бански, които прибират корема. И някои половинки имат на бикините специално пришит колан за стягане, предназначен за раждали жени.

Тесен ханш

Отпуснатите задни части са драма, която е решима с бански с долнище боксерки, модели с поличка или парео, завито около ханша.

Но, момичета, най-важният ни съвет е да носите това, с което се чувствате добре, да се харесвате и обичате, независимо от размера на ханша, гърдите и всичко останало - това сте вие, готови да покорите света!