Лейди Гага - Кралицата от Ню Йорк

  • Сподели:
Лейди Гага - Кралицата от Ню Йорк

За Лейди Гага правилата не важат или по-скоро тя създава свои собствени такива и е доказан новатор що се отнася до смелата ù визия.
Напоследък тя се разхожда из улиците на Ню Йорк, където може да бъде засечена в бляскав ретро стил и главозамайващ външен вид.
Поводът да е в града, е специален двувечернен концерт с изпълнителя Тони Бенет.

В понеделник тя позира пред сградата на Крайслер, облечена в класически LBD на Alessandra Rich, приличаща на кралицата на Ню Йорк. Погледът ù днес обаче е фокусиран повече към чувствителността от 60-те години на миналия век: нейната елегантна, флорална рокля от Ричард Куин изглежда сякаш принадлежи на Елизабет Тейлър, докато се отпуска край басейна в хотел Бевърли Хилс. Гага дава една модерна представа за женственост с малката си черна чантичка на Mark Cross (надписът щампиран върху чантата гласи: Love for sale), слънчеви очила с котешко око Dita, високи токчета на Jimmy Choo, съчетани отлично с класическа пола молив и риза с обемни ръкави. Забележете с каква грация и класа ръкомаха от стълбите на хотел Плаза.

Суперзвездата ни поднася история от ключови модни моменти по улиците - предизвикателни токчета на смъртта и рокли на McQueen. В последно време тя експериментира с високооктанов блясък, предпочитайки класическите силуети, които имат неподражаем чар. Насладете се на нейното настроение, докато трае, защото със сигурност ако знаем едно нещо за Гага, това е, че тази нестандартна жена винаги се променя.
Донякъде певицата може да е вдъхновена от стила на драмата на нейната героиня от предстоящия биографичен, криминален филм, в който ще участва "House of Gucci". В лентата Лейди Гага влиза в образа на бившата съпруга на Маурицио Гучи, Патриция Реджани, осъдена за организираното му убийство.
В ролята на някогашния директор на модната къща - Маурицио Гучи, ще се превъплъти актьорът Адам Драйвър, а режисьор на лентата е самият Ридли Скот.
Компания на целия този състав ще правят: Ал Пачино, Джереми Айрънс, както и Джарет Лето.
Остава ни само да броим дните до премиерата на това провокативно събитие.