Lizzo, която ще ви накара да обичате тялото си повече 

  • Сподели:
Lizzo, която ще ви накара да обичате тялото си повече 

Певицата Lizzo, пуска линия от оформящо бельо в партньорство с Fabletics, наречена ''Yitty''.

Планира се линията да бъде на пазара на 12 април. 
Носителката на Грами вече сподели част от колекцията в социалните си мрежи с думите:

''Това е най-великото нещо, което някога съм правила''.

Оформящото бельо ще бъде подходящо за жени с всякаква фигура и размер.

Певицата, която работи по новия си албум в сътрудничество с Хари Стайлс и Карди Би, телевизионенна водеща, а от днес официално и дизайнер. 
След Риана и нейната колекция бельо Fenty (вече и за мъже) и Ким Кардашиян с нейната марката Skims, Lizzo също представя в Instagram първата си линия бельо за извайване на тялото, наречена Yitty.

''Най-великото нещо, което някога съм правила'', обясни певицата в социалните мрежи и то не само по отношение на новия проект, но преди всичко за позитивното послание на тялото

Всъщност Yitty е линия за оформяне, която ще даде възможност на всеки да се чувства истински добре в собственото си тяло.
Вдъхновението идва от самата Лизо, която е недоволна от бельото, предлагащо се на пазара. Затова тя решава да създаде марка за бельо от над 100 броя, вариращи от размер XS до 6X и която също включва селекция от клинове и шорти, на достъпна цена, която не надвишава 70 долара.

''Това е любовно писмо до моите големи момичета. Писмо за добре дошло на всяко тяло. Не е покана да промените това, което сте, по-скоро възможност да бъдете това, което сте при вашите условия. Не знам за вас, но на мен ми писна хората да ми казват как трябва да изглеждам и да се чувствам с тялото си. Уморих се от факта, че дискомфортът е синоним на секси. Ако дадена дреха ти е неудобна, тогава просто я свали. А ако те кара да се чувстваш добре, носи я.
Yitty не е просто облекло за оформяне, това е възможността да възстановите тялото си, предефинирайки своя стандарт за красота'', споделя Лизо.