Модна фиеста: "Виктория Сикрет Шоу" 2017

  • Сподели:
Модна фиеста: "Виктория Сикрет Шоу" 2017

Модният феномен на "Виктория Сикрет Шоу" очарова зрители по целия свят всеки ноември от 1995 г. насам. И тази година не беше по-различно. За дестинация на тазгодишното събитие бе избран пъстрия и модерен Шанхай. В унисон с локацията бяха и аутфитите на ангелите на "Виктория Сикрет" – секси, ярки и неустоими.

По подиума на "Виктория Сикрет" се разходиха едни от най-забележителните жени на тази планета. С точност в шоуто участваха 55 модела от 20 различни страни. Адриана Лима, Жозефин Скривър, Роми Стридж, Тейлър Хил, Мария Боргес, Джорджия Фаулър, Стела Максуел, Даниела Брага, Лили Олдридж, Карли Клос, Бела Хадид, Маги Лейн, Кандис Суейнпоъл бяха само някои от тазгодишните ангели на марката.

За голямо съжаление на нейните фенове, това беше последното дефиле на любимия на всички ангел Алесандра Амбросио.  След 17-годишна кариера в модата, тя започва нова в киното, където нейните почитатели ще могат да продължат да следят сценичните и изяви.

За музикалното оформление на "Виктория Сикрет Шоу" 2017 се погрижиха Хари Стайлс, Мигел, Лесли Одом Джуниър и китайската поп сензация Джейн Занг. Според слухове Кейти Пери и Джиджи Хадид, които също е трябвало да присъстват, не са могли, защото им е била отказана виза.

Гвоздеят на шоуто и през 2017 г. беше т.нар. Fantasy Bra, който този път имаше честта да носи бразилският модел Лаис Рибейро. Сутиенът-бижу е на стойност 2 милиона долара и е наречен Champagne Nights. Изработен е от 6000 скъпоценни камъка - диаманти, жълти сапфири и син топаз, а металът, който ги свързва е 18-каратово злато. Изработката му е отнела 350 часа.

По време на тазгодишната модна фиеста се случи и първото падане в историята на "Виктория Сикрет Шоу". Китайският модел Минг Кси все пак успя бързо да се изправи и с помощта на своята колежка Жизел Оливейра да завърши успешно своята обиколка по модния подиум.

В следващото видео можете да видите най-забележителните аутфити от "Виктория Сикрет Шоу" 2017.