Наоми Кембъл говори за майчинството на срещата на Vogue: Forces of Fashion

  • Сподели:
Наоми Кембъл говори за майчинството на срещата на Vogue: Forces of Fashion

Тези дни се проведе шестото годишно издание на срещата на върха на Vogue: Forces of Fashion в Обединеното кралство.
Вечер на вдъхновяващи разговори с водещи фигури и иновативни творци от модната индустрия в Rosewood London, в партньорство със Snapchat.

Главният редактор на британския Vogue Едуард Енинфул, се присъедини на сцената заедно с неговата близка приятелка, емблематичният супермодел Наоми Кембъл, за да обсъдят новата ù роля на майка, нейната активност и, разбира се, десетилетната ù кариера в модната индустрия.

Гостите, присъстващи на дискусията, озаглавена "Нейното тяло при нейни условия", слушаха с интерес Наоми да обясвява перспективата за бъдеще в модата на дъщеря си, която се появява на корицата на британския Vogue през март 2022 г.
"Тя ще може да прави каквото си иска", заяви Кембъл. 

"Никога няма да кажа на детето си – или на което и да е друго дете – че не може да следва пътя, който иска".

Последната снимка на корицата на Наоми в британския Vogue бе основната тема на разговор – момент, в който моделът разкри, че е напрегната, въпреки всичките си години пред камерата. 
"Познавайки всички ви в продължение на толкова много години, и знаейки че ще ме видите в тази различна светлина като родител, си признавам, че бях малко изнервена".

Допълнителните акценти от вечерта включваха панелна дискусия за еволюцията на дигиталната мода, образа на тялото и променящите се идеали за красота, водена от глобалния директор за нови таланти  на британския Vogue, Роузи Фогел-Ийдс, моделът и активист за позитивността на тялото Чарли Хауърд и глобалният ръководител на модата и красотата в Snapchat, Раджни Жак.