Най-доброто от Зухаир Мурад

  • Сподели:
Най-доброто от Зухаир Мурад

Безспорно ще говорим още дълго време за провелото се събитие във Венеция, събрало на едно място толкова прекрасни и талантливи хора.

Днес ще ви представим най-доброто от есенно-зимната колекция 2021 на модния дизайнер с ливански корени - Зухаир Мурад. Известен е с това, че звездите го обожават, а творенията му са микс от женственост, класа, елегантност и изискани линии. Пищността и богатсвото са територии, които дизайнерът добре познава и се движи по тях с неповторима лекота. През годините Мурад е преживявал разрушения, ателието му бе опустошено, целият му архив е бил в пламъци, загуби, а след това и ударите от пандемията. Вкоренено обаче в неговата култура е винаги да се завръща блестящ, а магията му да остава непокътната. ''Устойчивостта е вкоренена в нашата култура'', заявява Зухаир. Според него жените жадуват да бъдат на сцената и искат светлината да ги огрява, като тази на светлините от Канал Гранде.

В галерията ни може да видите кои дами избраха да заложат на марката Зухаир Мурад на тазгодишният филмов фестивал във Венеция. Уверяваме ви, че си струва и въпреки, че нашият фаворит си остава Джесика Честейн, румънската актриса и модел Мадалина Генеа, също излъчваше убийствен сексапил. 

Най-доброто от Зухаир Мурад
official instagram profile/@zuhairmuradprivate Актрисата Мадалина Генеа на червения килим във Венеция
Най-доброто от Зухаир Мурад
official instagram profile/@zuhairmuradprivate Актрисата Джесика Честейн
Най-доброто от Зухаир Мурад
official instagram profile/@zuhairmuradprivate Актрисата и продуцент Шаба Мубарак
Най-доброто от Зухаир Мурад
official instagram profile/@zuhairmurad Моделът Сара Крос
Най-доброто от Зухаир Мурад
official instagram profile/@zuhairmuradprivate Ливанската телевизионна водеща и журналист Рая Абирашед