Най-очарователните двойки, които се откроиха на червения килим на Met Gala 2022

  • Сподели:
Най-очарователните двойки, които се откроиха на червения килим на Met Gala 2022

Модното събитие Met Gala превърнало се в историческо със своите звездни мащаби, пищни тоалети и изобилстващ блясък, отново ни плени с красотата си.
Нищо чудно, че Met Gala е изместило Оскарите по блясък и като че ли сред звездите се забелязва много повече подготовка, старание и усилия да изглеждат впечатляващо, отколкото на церемонията на Академията.

Домакини на вечерта бяха актьорите Блейк Лайвли, Райън Рейнолдс, Лин-Мануел Миранда и Реджина Кинг, а към тях се присъединиха почетните съпредседатели Анна Уинтур, Том Форд и Адам Мосери.

"Това, което е прекрасно в Met е, че хората се чувстват безстрашни", каза главният редактор на американския Vogue Анна Уинтур.

Тазгодишното издание на Met Galа ни подари вълна от сладки двойки и техните моменти, от очарователните Блейк Лайвли и съпруга ù Райън Рейнолдс, до първите изяви на червения килим на Ким Кардашиян и нейния партньор Пийт Дейвидсън. 

Първата двойка, на която спираме вниманието си, са Блейк Лайвли и съпръгът ѝ Райън Рейнолдс. Блейк заложи на ослепителна, спираща дъха рокля от ателие Версаче, а Райън облече кадифен смокинг с бяла папийонка на Ralph Lauren.

Изпълнителят Джо Джонас и актрисата от ''Игра на тронове'' - Софи Търнър, излъчваха собствено отношение. Традиционният смокинг Джонас бе интерпретирал в дълъг и дантелен шлейф, докато съпругата му заложи на черна готика, скъпоценни камъни в предната част на роклята, пуснати коси и драматичен грим.

Водещият Джейм Кордън, който обяви, че ще се сбогува с предаването си, беше в компанията на съпругата си Джулия Кери. 

Звездната двойка, която току-що отбеляза 26-годишнина от сватбата си - Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес.

Не можем да подминем най-очарователната блондинка - Ким Кардашиян, която буквално влезе в роклята на Мерилин Монро, на стойност близо пет милиона долара. Абсолютна сензация и исторически момент, за който дълго ще говорим. Придружител на това изкусително бижу със 6000 кристала, беше комикът Пийт Дейвидсън. Ким лично потвърди, че за да влезе в тази невероятна рокля, с която Монро е била облечена, докато изпълнява ''Happy Birthday'' на президента Джон Кенеди, е трябвало да свали 7 килограма само за три седмици. 

Следват наскоро миналите под венчилото Бруклин Бекъм и Никол Пелц, съчетани перфектно в различните розови нюанси на Valentino.

За нищо на света не допускаме, че това е интимна двойка, но пък като двойка близнаци - 50-годишният актьор Джарет Лето и креативният директор на Gucci - Алесандро Микеле, изглежда добре са се мачнали и определено приковават погледите към себе си. Излишно е да споменаваме, че костюмите им са с марка Gucci.

За финал оставихме една млада, красива, разцъфваща двойка - актьорът, който влезе в ролята на Елвис - Остин Бътлър и моделът Кая Гербер. Това събитие беше техният дебют като двойка пред света. Изборът на тоалет на Гербер, беше на модна къща Alexander McQueen, в съчетание с обемни къдрици и шноли за коса. Остин бе решен в черен костюм на Prada.