Никълъс Кейдж в първата си модна кампания

  • Сподели:
Никълъс Кейдж в първата си модна кампания

Никога не е късно да ти се случват нови неща в живота. 58-годишният Никълъс Кейдж е доказателството за това, защото холивудската звезда се превръща в модел за първата си модна кампания.

Актьорът от "National Treasure" е новото лице на Casablanca, луксозната марка, която съчетава френско-марокански апре-спорт стил, участвайки в новата кампания заедно с моделите Алтън Мейсън и Анок Яй

Дизайнерът Чараф Таджер сподели, че Кейдж наскоро е закупил риза Casablanca от магазин Maxfield LA и е развил "истинска любов и разбиране към марката".

"Това е символ на моята индивидуалност и моята вяра в личната свобода", казва Сейлър Рипли във филма на Дейвид Линч от 1990 г. "Диво сърце"

Изигран от Кейдж в главната роля, последните години видяхме как актьорът прегръща ексцентричния стил на своя някогашен персонаж от филма, тъй като той бе изпъстрен в смели шарки, текстури и характерните си кожени панталони. Неговата еволюираща холивудска рокендрол естетика го направи първият избор на Таджер за звезда в колекцията есен/зима 2022 на марката.

Неговата артистична визия, филмография и ярък личен стил са това, което го прави перфектният посланик на естетиката на парижката марка. 

Привличайки френския фотограф Хюго Конт за обектив на кампанията, Кейдж се присъединява до моделите Алтън Мейсън и Анок Яй, докато триото обикаля слънчеви сцени в хедонистична изложба около Града на ангелите.

"Лос Анджелис е важен град за мен", обяснява Таджер. "Исках да създам холивудски момент между модели, които обичам, като Алтън, който е мой скъп приятел, и Анок, която наистина обичам и смятам, че е една от най-красивите жени в света."

За краткото време, откакто марката бе основана през 2018 г., тя изгради култ със своя безкомпромисен дизайнерски дух. 

След като спечели няколко признания, включително това, че бе един от носителите на желаната награда LVMH през 2020 г. и финалист както за международната награда Woolmark, така и за модната награда ANDAM, Таджер вече се доказа.

Тъй като марката се стреми към глобално господство, наличието на сертифициран A-lister в последната ѝ кампания е ясен знак за нейния непрекъснат растеж.