Никол Кидман, Дуа Липа, Наоми Кембъл и Ким Кардашиян в едно еклектично модно ревю на Balenciaga

  • Сподели:
Никол Кидман, Дуа Липа, Наоми Кембъл и Ким Кардашиян в едно еклектично модно ревю на Balenciaga

Шоуто за висша мода на Balenciaga имаше петзвезден кастинг с участието на Ким Кардашиян, Дуа Липа, Никол Кидман и Наоми Кембъл

Balenciaga отново ни донесе момент от седмицата на висшата мода, благодарение на ревю с участието на Ким Кардашиян, Дуа Липа и Никол Кидман.

За своята втора колекция Balenciaga haute couture висша мода есен/зима 2022-2023 г., креативният директор Демна Гвасалия събра модели и приятели. 

Ким Кардашиян и Никол Кидман, които бяха забелязани облечени в Balenciaga по улиците на Париж ден преди шоуто, се превърнаха в модели за събитието.

Кардашиян беше с черна рокля със стегната талия. Крис Дженър и Норт Уест дойдоха, за да я подкрепят, седнали на първия ред в публиката заедно с рапъра Offset. Кидман беше със сребриста рокля с драпировка. 

В звездния кастинг участваха и Дуа Липа, която носеше слънчево жълта мини рокля, съчетана с дълги черни ръкавици, както и Наоми Кембъл, облечена във вечерна рокля с драматични обеми. Бела Хадид и Джулия Нобис също дефилираха из подиума.

Колекцията беше еклектична, неочаквана, невероятно бляскава и вярна на себе си.

Подходът на Balenciaga за овладяване на звездната сила е различен от по-традиционните методи на други модни къщи, които избират известни лица, за да станат посланици на марката.

Вместо това ефектът на Демна е повече мета, коментар за самия култ към знаменитостите. Знаменитостта не прави Balenciaga, а по-скоро обратното – марката формира знаменитостите в своята вселена.