Поглед върху Зоуи Кравиц и какво издават за нас чантите, които носим

  • Сподели:
Поглед върху Зоуи Кравиц и какво издават за нас чантите, които носим

Какъв тип чанта предпочитате - голяма и обемна, в която можете да побирате всичко от ключове до дрехи за преобличане или малка и удобна, която е достатъчна, за да събире необходимите ви вещи?

Преди да отговорите, имайте предвид, че това е въпрос уловка. Тези, които предпочитат малките чанти, например, са безгрижни минималисти, които могат да се движат през деня си с най-необходимото. Останалите дами, които влачат наоколо обемисти и дълбоки чанти, сякаш носят ненужно количество вещи, които често не им служат за нищо, освен да им заемат място и да им тежат.

Зоуи Кравиц е част от последния отбор и бе забелязана из улиците на Ню Йорк този уикенд с обемна чанта, която може да побере малко куче в нея. 

Повечето дами в градска среда се нуждаят от слушалки, портфейл, ключове, може би бутилка с вода, в случай че ожаднеят, еко торбичка от плат, с която да отидат на пазар, телефон, а защо не и кутия за обяд.

Да, големите чанти са практични, но не ги ли пълним с предмети, които в крайна сметка не ни се налага да използваме?

В този случай актрисата, която влезе в ролята на Жената-котка, е компенсирала големия размер на чантата си с овърсайз дрехи: голям каки-зелен тренч, широки панталони и плътни кожени обувки на висока платформа. 

В сравнение със звезди като Риана или Бела Хадид, които често биват забелязвани с мини чанти, Кравиц очевидно е истинска градска девойка, която трябва да бъде подготвена за всичко, а нейната изключително голяма чанта може да побере богат асортимент. Включително и камшика на Жената-котка.