Шарън Стоун и Dolce & Gabbana в една опияняваща кампания във Венеция

  • Сподели:
Шарън Стоун и Dolce & Gabbana в една опияняваща кампания във Венеция

В Caffè Florian с кръстосани крака като в "Първичен инстинкт" и след това в безгрижна гондола, новата муза на Dolce & Gabbana, отдава почит на италианската пролет с усмивката и радостта си от живота.

Тъмна съблазън и прозрачни дантели, без съмнение фетишът е във въздуха във Венеция с главната героиня Шарън Стоун в кампанията на Dolce & Gabbana, заснета от Майкъл Мюлер.

Поредица от интензивни образи, където актрисата, по-дива от всякога, заобиколена от моделите Адам Сен и Сам Уеб, отдава почит на италианската красота сред монументални площади, слънчеви улици, живописни канали и исторически кафенета, които празнуват италианската пролет. 

В един кадър Шарън се забавлява искрено под аркадите на калите, в друг се оставя да бъде отнесена от вълните в гондола, а след това като в "Първичен инстинкт" кръстосва краката си на площад Сан Марко, седнала в Caffé Florian.
Усмивката ù успява да омае всичко и всеки.

На 64 години тя не губи чувственото си отношение и е напълно спокойна в ролята на фаталната жена, която съблазнява и отвлича в своя опияняващ свят. С чар и елегантност, разбира се. 

Шарън Стоун е лицето на новата кампания на Dolce & Gabbana за чантата Devotion. Заснета от Майкъл Мюлер със стила на Парис Либи, той разказва историята на чаровна и уверена в себе си жена на фона на Венеция със своята хилядолетна история, където изкуството и красотата се събират в хармония от уникални емоции, а чантата Devotion е нещо като обещание за любов, в която се комбинират изработка и внимание към детайла, запечатани със символа на Свещеното сърце.

Снимките са направени миналия август, когато актрисата, поканена от приятели стилисти, присъства на модното шоу на Dolce & Gabbana, вдъхновено от венецианския осемнадесети век, което се проведе между площад Сан Марко, Арсенал и Палацо Дукале. Също миналата година на кинофестивала в Кан, Шарън Стоун мина по червения килим в рокля на Dolce & Gabbana.