Среща с лятото

  • Сподели:
Среща с лятото

Търсим я. очакваме я, слагаме я в рамки… После. Непобрала се в прилежно подготвената рамка, я оставяме да прашасва в някой ъгъл до второ пришествие…

Да, Любовта. За нея става дума. За онази любов, която носим в сърцата си и която може да се появи в живота ни във всякаква форма, но често, пропускаме да видим, защото не отговаря на нашите представи - онези от приказките и филмите, за епичната любов, дето втора като нея няма.

А всъщност има, защото любовта може да почука на вратата под всякаква форма. Понякога идва преоблечена като лято - като светъл, топъл, безгрижен и бос ден, който да подариш на себе си и на усещането за слънце, без да бързаш и да правиш to-do листи.

Любовта може да дойде като летен дъжд, комуто да се посветиш безразсъдно с всичките си сетива, ей така поне за 15 минути. Любовта може да дойде във формата на ванилов сладолед, студено "Мохито" или купа сочни череши. Или пък да се появи на сцената като ново приятелство, което те кара да мечтаеш и летиш и да си отново на 16.

Любовта може да бъде преоблечена в нова рокля. Розова и свободна, точно като теб. Или пък рокля за цветни мечти от ефирен тюл с вишнев принт...

Подари си нова рокля, ново усещане, нова мечта и срещни лятото с нов заряд, направи нещо, което никога не си правила, нещо което те приближава по-близо до теб самата и те отдалечава от всякакви рамки, пък били те и най-красивите такива.

Позволи си свобода на ума и сърцето, позволи си да пуснеш всички представи за любовта, онази идеалната, на свобода и да се наслаждаваш на лятото минута по минута. С внимание, нежност и лудост.

Този текст е вдъхновен от колекцията "Вярвам в розовото" на Ellinor Fashion, с чиито рокли ще посрещнем лятото без предубеждения и големи планове, защото вярваме, че утре е нов ден и вярваме в чудеса… Ще си позволим да бъдем ярки и да носим розово - откога не сме го правили?!

Ще тичаме - боси по плажа или където ни скимне, ще се чувстваме свободни да сме себе си. Точно като роклите на Ellinor. А тях можете да намерите в Ellinor`s House на адрес: София, ул. "Цар Асен" 33 / вход от ул. "Узунджовска".

Среща с лятото
Среща с лятото
Среща с лятото
Среща с лятото
Среща с лятото
Среща с лятото
Среща с лятото
Среща с лятото
Среща с лятото
Среща с лятото
Среща с лятото
Среща с лятото