Сватбените визии на Джей Ло

  • Сподели:
Сватбените визии на Джей Ло

Дженифър Лопес и Бен Афлек отпразнуваха брака си в събота, 20 август, пред семейството и приятелите си в дома си в Райсборо, Джорджия, в резервата Хамптън Айлънд извън Савана.

Дженифър имаше много специфична визия за всички събития по време на сватбения им уикенд и за да помогнат да я реализират, двамата наеха Колин Коуи от Colin Cowie Lifestyle да наблюдава всички детайли.

Уикендът започна с репетиционна вечеря в петък вечер.

Булката носеше персонализирана булчинска рокля на Ralph Lauren, за да мине по пътеката. Ралф Лорън винаги е бил предпочитан дизайнер за актрисата от филма "Омъжи се за мен".

Булчинската рокля, която носеше по време на церемонията, беше първата от трите рокли на Ralph Lauren, които съставляват нейната гама от визии за вечерта.

Повече от 1000 кърпичкки и 500 метра плат бяха нарязани на волани, за да се направи ефирна версия на класическата рокля с висока яка на Ralph Lauren.

След това воланите бяха прикрепени на ръка, създавайки обемна, романтична визия, а воал с дължина като катедрала добави допълнителен слой елегантност.

Младоженецът допълни визията на булката си с класическо бяло сако от смокинг на Ralph Lauren Couture, черен панталон и черна папийонка. И петте деца на двойката също бяха облечени в Ралф Лорън.

45-минутната церемония се състоя под бялата метална арка на църква, създадена специално за случая в задната градина с изглед към река Северен Нюпорт.

Лайф коучът и автор Джей Шети ръководи церемонията. 

След церемонията семейството и приятелите - всички облечени в бяло - се събраха за коктейл в дома, преди да се отправят към хамбара за вечерята, която беше приготвена от главния готвач Брус Мофет и Cru Catering.

Вечерните тържества бяха завършени с торта от Minette Rushing Custom Cakes, парти, водено от DJ Dubz, и фойерверки.

По-късно Дженифър облече две допълнителни рокли от Ralph Lauren, едната с каскадни нанизи от перли, а другата със силует на русалка и украсено с кристали Swarovski деколте.