Tiffany & Co. и Даниел Аршам със специално издание на баскетболна топка за All Star уикенда

  • Сподели:
Tiffany & Co. и Даниел Аршам със специално издание на баскетболна топка за All Star уикенда

Изработена в характерния за Тифани деликатен син цвят, баскетболната топка ще се продава за 575 долара.

Още през септември 2021 г. Tiffany & Co. разкри постапокалиптичен поглед върху своята емблематична синя кутия Tiffany, която беше преосмислена от съвременния дизайнер и творчески директор на баскетболния клуб Кливланд КавалиърсДаниел Аршам. Тази стъпка бе и тяхното първо партньорство.

В чест на уикенда на звездите на NBA, американската луксозна бижутерийна компания ще предложи ограничена серия баскетболни топки в синьо, проектирани специално от Аршам. Баскетболните топки ще са достъпни за продажба между 18 и 20 февруари за цената от 575 долара. За справка, баскетболните топки на Tiffany's Spalding в момента се продават на пазара за над 2 000 долара за брой.

Топката е със специално лого на кобрандиране, както и носи логото на Wilson. Но това, което наистина я откроява, е релефният модел, който показва както монограма "A" с подпис от Arsham Studio, както и емблемата на Cavaliers "C". Налични в ограничени количества, топките ще бъдат опаковани в луксозна синя кутия, вързана с бяла панделка.