Tom Ford и новите му ароматни шедьоври са вече тук

  • Сподели:
Tom Ford и новите му ароматни шедьоври са вече тук

Океанът среща пясъка, приключението среща мистерията и пред нас се разкрива едно ново измерение.
Oud Minérale очертава границите на един нов парфюмен жанр, сливайки богатото усещане от иконичния уд с освежаващото минерално усещане на океана. Сблъсъка на два от най-интригуващите природни елемента, създава изражение, което е едновременно стимулиращо и силно въздействащо, завладяващо съзнанието на всеки.

Първото впечатление от Oud Minérale идва от ярките смолисти нотки на уд, обгърнати от мощния прилив на свежест от океанските вълни. Искрящата жизненост на розовия пипер изпълва аромата от самото начало, гъделичкайки сетивата – като ярък слънчев лъч, озаряващ вълните, които се движат в свой собствен ритъм. В сърцето на аромата също срещаме забележителни контрасти – тук минералното и морското усещане взаимно се допълват и заедно се противопоставят на балсамовата ела – балансиращо присъствие на контрастни елементи. Киприолът, ценно масло, добито чрез парна дестилация на корените на растението циперус, със своите землисти и опушени фасети, подчертава величественото усещане от уда.

Изобилието на дълбоки дървесни нотки на пачули и ветивер, се слива с богатата топлота на кедрово и лаврово дърво. Акордът на амбра добавя чувственост и топлота, които обгръщат тялото и оставят след себе си стоплящото усещане за целуната от слънцето кожа.
Сливане на елементи, което незабавно ви пренася на друго място. Oud Minérale е наистина вдъхновяващ и събуждащ сетивата, нов прочит на уда в непоколебимия и отличителен стил на TOM FORD. Сега в своя нов облик, като част от Signature Collection.

Завладяващата многоизмерност на аромата е изразена чрез взаимодействието на омагьосващо ярките и изкусително дълбоки фасети на ванилията. Екстрактът от ванилия мигновено съблазнява със своята категорична изтънченост, докато ваниловата тинктура от Индия, ексклузивно разработена за Тom Ford, излъчва нежна чувственост. Този ярък контраст е допълнен от абсолю от ванилия, интригуваща страстна и тъмна ванилова нотка, която подчертава силуета на аромата с нагорещената си и опияняваща дълбочина. 

Очарователната му комплексност е това, което прави Vanilla Sex толкова изкусителен – напълно в отличителния стил на Tom Ford. впечатляващия акорд ултраванил подчертава нежните кожени нюанси на ванилията, като резултатът е меко подправково усещане, стимулиращо сетивата. Обезоръжаващата елегантност на жасмина добавя богато нежно и анималистично усещане. Всички очаквания за сладка и вкусна ванилия са безвъзвратно изгубени с присъствието на нотки на сандалово дърво и корен от ирис, които подчертават отличителната изтънченост на аромата. 
Ароматен шедьовър, изпълнен с ярки контрасти. Неустоимо откровение. Vanilla Sex е главозамайваща ванилия, поставена под светлината на прожекторите.