Уроци по стил със Сара Джесика Паркър

  • Сподели:
Уроци по стил със Сара Джесика Паркър

Има безкрайно много тоалети от оригиналната поредица „Сексът и градът", които сме обвързали с паметта си и са наши вечни фаворити. Роклята с вестникарски принт? Една от любимите ни визии на Кари Брадшоу. И не само тя, разбира се. Останалите героини също са изпъквали със своя характерен стил.
В този сериал наистина всяка роля беше отделен организъм, а всички взети заедно, правиха една вселена, в която ние имахме удоволствието да бъдем част. Всички имаха химия помежду си, която усещахме.
Не смятам обаче, че очакваме сериала "And Just Like That", само, за да се възхищаваме на красиви облекла, прически и обувки. Нещата са далеч отвъд блясъка, модата и Ню Йорк, въпреки че те бяха като отделни персони в сериала.
Би било твърде повърхностно.
Очакваме сериала и заради приятелството, разговорите, диалога, ситуациите, възходите и паденията, отношенията - лични и семейни, защото се поставяме на мястото на всяка една от тях - Кари, Миранда, Шарлот и да, Саманта, която не можем да се преструваме, че няма да ни липсва.
Повърхностно би било да очакваме предаването, заради коктейлите Космополитан и вечерите в изискани ресторанти, а нима има нещо лошо в това.
Очакваме го, защото това ще удовлетвори самите нас от сивото ежедневие, което сме имали и цветните рокли ще стоят като метафора в нашите скучни гардероби, където сме закачили дрехите си в черно от последните години.
Имаме нужда от тези момичета!
Имаме нужда от красиви сцени!
От оптимизма и настроението им! 

Роклята, с която Сара Джесика облечена, е на нюйоркския моден дизайнер, 76-годишната Норма Камали. Елегантният прахово-син тоалет струва 215 долара и е съчетан безукорно с кристални сандали Aquazzura Tequila за 1350 долара.

Въпреки, че от продукцията на шоуто все още не са обявили конкретна дата за стартирането му, знаем, че неговото начало ще започне през този декември.
Без съмнение това ще бъде като истински коледен подарък за всички очакващи зрители.
Ние със сигурност нямаме търпение, защото всеки епизод ще бъде урок по стил.
Урок по живот!