''В'' като Валентино. ''В'' като Ваксиниран.

  • Сподели:
''В'' като Валентино. ''В'' като Ваксиниран.
Креативният директор на Valentino Пиерпаоло Пичоли се появи в Instagram, облечен в черен суитшърт с прословутото лого „V" на Валентино, поставено пред думата „ваксиниран". Няколко дни по-късно примерът му бе последван и от изпълнителката Лейди Гага, която се появи със същия суитшърт. Гага е лице на парфюмния аромат на Valentino - Voce Viva.
Въпреки че са одобрени от най-високите стъпала на семейство Valentino, суитчърите всъщност не са официални негови стоки.
Cloney е бързоразвиващ се мърч за улична мода.
 
Марката Cloney бързо се превърна в любимец на някои от холивудските знаменитости, заради нейните персонализирани послания и скрити символики. Помните ли онзи голям, широк жълт суитшърт, на който бе изписан думата „Бенджи", собственост на Ариана Гранде? Тогава певицата бе забелязана за ръка с бившия си приятел, комикът Пит Дейвидсън. Да, това беше Cloney. Мърчът веднъж направи анорак с думите „Ким е моят адвокат", с който самата Ким Кардашиян бързо се сдоби. Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър, Бела Хадид, Кендъл Дженър, Трейси Елис Рос, Кортни Кардашиян, Спайк Лий, Ръсел Уестбрук, Бела Торн, Кейт Хъдсън, Аштън Къчър, Александра Амброзио са забелязани също с удобните стоки на Cloney.
Модният инфлуенсър Лука Шабат пък голям фен на шапките им, особено на тези със символ „Шабат".

Дизайнерът и основателят херцог Кристиан Джордж III е човекът, който стои зад всичко това и чрез оригиналния си почерк, линията е генерирала няколко емблематични вайръл моменти от поп културата, музиката, изкуството и модата. 
 
Но ако креативният директор на Valentino и лицето на един от ароматите на марката носят техните суичъри с рифове Valentino, със сигурност извежда нещата на съвсем друго ниво.

Обикновено луксозните марки са доста правозащитни спрямо своята интелектуална собственост, особено що се отнася до техните лога. Въпреки че сме виждали както Демна Гвасалия (грузински моден дизайнер, творчески директор на Balenciaga и съосновател на Vetements), така и Aлесандро Микеле (креативен директор на италианска модна луксозна къща Gucci), които признават културата на бутлега в работата си, рядко сме били свидетели творчески директор на световноизвестна марка да прегърне напълно идеята на бутлег. Ваксинирането на хората е също толкова достойна причина да се нарушат правилата в името на здравето и съпричастността.
В сайта на Cloney може да се сдобиете със собствен черен суитшърт срещу 185 щатски долара .
 
''В'' като Валентино. ''В'' като Ваксиниран.
official instagram profile/@pppiccioli
''В'' като Валентино. ''В'' като Ваксиниран.
official instagram profile/@pppiccioli
''В'' като Валентино. ''В'' като Ваксиниран.

Стоп-кадър от клипът на Лейди Гага в Instagram