Ванеса Хъджинс и нейният моден триумф във Versace

  • Сподели:
Ванеса Хъджинс и нейният моден триумф във Versace

Когато Ванеса Хъджинс започна да мисли за визията си за 28-те награди SAG, думите шик, секси и класика изникнаха в ума ù. Създаването на тоалет, който може да прикове вниманието на всеки и да се откроява на червения килим, населен с някои от най-смелите модни звезди на Холивуд, беше трудна задача. И все пак Хъджинс и нейният стилист Джейсън Болдън знаеха точно кой ще успее да се справи с тази нелека задача: Донатела Версаче

Италианската легенда има важна роля в издигането на модата на червения килим, а роклята на Atelier Versace с двойна коприна, която тя създаде за Ванеса, беше направо възхитителна. Поразителен нюанс на аквамарин с драпиране по деколтето и емблематичния знак - главата на Медуза на презрамките, роклята беше подходяща за принцеса.

За Хъджинс изживяването с тоалета промени настроението. "Просто се чувстваш различно, когато носиш рокля, създадена за твоето тяло", казва тя. Въпреки че самата рокля е единствена по рода си, тя дължи много на изпълнените със супермодели модни ревюта на Versace от минали десетилетия. 
"Джейсън донесе вдъхновение на Донатела от няколко рокли от 90-те. Бях поразена от кройката им. Чувствах се невероятно в тях", казва актрисата, която е впечатлена от майсторството на последната си рокля.
Още от ранна детска възраст Ванеса има връзка с Гилдията на екранните актьори, а ето че тази година получи и шанса си да обяви номинацията за женска роля за комедиен сериал, заедно със своята колега, актрисата Розарио Доусън.

Всъщност самата гала вечер със своя фокус върху загрижеността, причастността и общността, заема специално място в календара на сезона на наградите. 

"Да бъдеш заобиколен от колеги актьори, които се уважават взаимно, и да имаме място, където празнуваме нашите умения, е най-вълнуващата част. Това е вечер, която никога няма да забравя!", казва Хъджинс.

Звездата от "Тик, тик...Бум!" беше придружена от гаджето си, 25-годишния бейзболист Коул Тъкър, който изглеждаше елегантно в черен костюм.