Време е за Идрис Елба и първата му кампания за Gucci

  • Сподели:
Време е за Идрис Елба и първата му кампания за Gucci

Стилен в своята фотосесия, британският актьор и продуцент Идрис Елба проведе първата си кампания за Gucci, след години носене на марката на червения килим. Акцентът този път обаче не са дрехите, а часовникът GUCCI 25H, който стои на ръката му.

Дефиниран от изчистени линии и контрастни покрития, елегантният силует на колекцията GUCCI 25H е проектирана лично от креативния директор на марката Алесандро Микеле и е вдъхновена от съвременния дизайн с приятно изчистени линии, монохроматичен стил (този розов циферблат) и ултра тънък калъф, който го прави както атрактивен часовник, така и рядък екземпляр.

Елба показва най-новите стилове на колекцията в кампания, отличаваща се с нотки на носталгия и хумор за неочакван поглед към света на луксозните часовници.
Крайъгълен камък в историята на швейцарското часовникарство на GUCCI.

Има и арт видео, режисирано от Езра Петронио.

На тазгодишния фестивал в Кан, Елба отново заложи на GUCCI, с колекцията на марката "Exquisite Gucci", която дебютира на Седмицата на модата в Милано през февруари.

"Имам дългогодишна връзка с Gucci и обичам вдъхновението и визията на Алесандро, който е роден да нарушава нормите. Заедно споделяме едно чувство на креативност, което не може да бъде подминато и непрекъснато го поддържаме в движение", сподели Елба пред британския GQ.