10 начина да го накараш да се влюби отново в теб

  • Сподели:
10 начина да го накараш да се влюби отново в теб

Както в брака, така и в дългосрочните връзки, настъпва момент, в който партньорите започват да се отдалечават и нищо не е същото, както преди.

Ако искате отново да намерите пътят към своя любим човек, прочетете няколко полезни съвети, с които отново да го накарате да се влюби във вас.

1. Върнете го към спомените 
Припомнете му колко красиво е започнала вашата връзка, как сте се наслаждавали на всеки миг прекаран заедно. Разгледайте стари снимки и филми, в които сте по-влюбени от всякога, така ще можете да възродите, освен старите спомени, но и старите чувства в него.

2. Поговорете открито 
Щом има някакъв проблем най-правилната стъпка е да го обсъдите със своя партньор, без заобикалки, минете директно на въпроса, какво всъщност му липсва в тези отношения и какво се е променило във връзката ви.

3. Закачливи съобщения
Спомнете си как в самото начало на връзката, тръпнехте в очакване какво съобщение ще ви изпрати и как успявахте да изразите толкова много чувства и емоции само с помощта на съобщенията, към тях може да включите и някоя снимка, в която сте облечени със секси бельо.

4. Отделете един уикенд само за вас двамата
Откъснете се от ежедневието и се отдайте на почивка, включваща разходка сред природата, вкусна храна и добро питие. Това не само, че е начин да се откъснете за малко от всички грижи и заобикалящите ви проблеми, но и вариант отново да възпламените любовта си.

5. Забавлявайте се заедно
Пуснете си забавен филм или пък си разказвайте смешни истории, защото смехът е лекарството, което сближава хората. 

6. Пуснете романтична музика и го поканете на танц 
А защо не? Поемете инициативата и се сближете отново с него. Когато сте близко един до друг, нещата ще изглеждат по-различно, защото ако спрете да търсите контакт с него, има вероятност той да се отдалечи още повече от вас.

7. Поглезете го 
Не само жените имат нужда от време на време някой да се погрижи за тях, затова можете да му създадете приятна атмосфера, като му сготвите любимото ястие и просто правите това, от което той се нуждае. Масажирайте го, обърнете му специално внимание – потърсете пряк контакт с него и разберете какви всъщност са неговите нужди и какво ще го направи щастлив.

8. Секс 
Дори и сексът да не носи толкова силно изживяване, както е било в самото начало никога не го оставяйте на заден план, а просто намерете начин, чрез който той да ви пожелае, както е било в самото начало на връзката ви. Може да изпробвате всякакви варианти, чрез които да върнете страстта и да го накарате да ви гледа с обожание.

9. Бъдете негов приятел
Виждате, че нещо го притеснява, просто поговорете с него, без да го упреквате и да му вменявате чувство за вина, когато един мъж чувства, че може да споделя и да говори открито с жената до себе си, тази жена определено му става много по-близка.

10. Направете си разкрасителни процедури 
Една маска за коса или нова прическа маникюр – променете нещо в себе си и не спирайте да се грижите за своя външен вид, защото ако искате той отново да ви забележи, ще трябва да се постараете малко. Може да отидете на шопинг или да посетите спа център направете нещо за себе си, защото когато вие самите се чувствате добре и щастливи, това си личи от километри и мъжът до вас няма как да не забележи положителната промяна, която сте направили.