11 неща, за които си мечтае всяка жена по света

  • Сподели:
11 неща, за които си мечтае всяка жена по света

Жените не винаги са наясно с това, какво желаят от своя партньор, връзка, живот и професионално развитие, а пък за мъжете е още по-непонятно как могат да удовлетворят желанията на жената до тях, като в повечето случаи и тя не е напълно наясно с мечтите си. Ако искате да опознаете малко повече женската природа, ще ви помогнем да разберете какво точно искат жените.

Голям процент от жените си мечтаят за:

1. Добър и разбран партньор, с който да усеща сигурност – Или иначе казано - мъжът мечта или принца на бял кон. Всяка една жена тайно дълбоко в себе си се надява да срещне сродната си душа, човекът, който ще я разбира, подкрепя и обожава.

2. Мечтаната работа – Средата, в която да може разгърне фантазиите си, без някой да я ограничава и контролира. 

3. Красив дом – Красив и уютен нов дом, който жената да може да декорира по свой вкус и да вкара частица от себе си в него, за да бъде съвършен.

4. Здраво и щастливо семейство – Което само по себе си включва добър партньор, здрави дечица и уютен дом.

5. Красива фигура – Да, това е една от най-често срещаните мечти при жените. Повечето от тях, дори и да притежават най-великолепните извивки, са способни да намерят недостатъци и в тях и тайно мечтаят да имат фигурата на някоя друга жена,техен идол или просто мечтаят да отслабнат. Фигурата и външният вид определено са се превърнали в мания за повечето жени, именно поради тази причина и мечтите им са свързани с това да подобрят визията си и да изглеждат по-добре.

6. Любов и нежност – Всяка жена мечтае за любов и за партньор, който може да ѝ я осигури. Човек, от който да получава така нужното и внимание нежност и топлота.

7. Шопинг – В мечтите на всяка една жена присъстват, така милите моменти свързани с пълнене на колички с бутикови дрехи или просто с покупки от поредната промоция. Жените обичат да пазаруват и без значение от продуктите, които купуват, за тях това е вид терапия, която им помага да смъкнат стреса и да се почувстват значително по-добре и по-щастливи, разбира се. Шопингът е едно от най-любимите неща за всяка жена, а на следващо място са козметичните и спа процедурите.

8. Комплименти – Няма жена в света, която да не иска да чуе нещо мило за себе си, още по-приятно би и станало ако красивите думи излизат от устатата на нейният любим.

9. Екскурзия – Голям процент от жените мечтаят за околосветско пътешествие или просто да пътуват до различни страни, да опознават различни култури и хора. Пътуването за жените е начин да си поотдъхнат от скучното ежедневие, както и да съберат красиви спомени. Всяка жена по света обича да пътува и да събира нови емоции.

10. Пари – Парите носят сигурност, спокойствие и дават на жената възможността да си поотдъхне и отпочине. Както мъжете мечтаят да изкарват повече пари, така и на жените мечтите са свързани с тях, тъй като знаят, че трудно човек би живял спокойно, ако не успява да си погаси ежедневните нужди. За повечето жени парите не са най-важното, но са средство, чрез което да почувстват спокойствие. Няма човек на планетата, който да не си мечтае да бъде малко по-богат, дори и милиардерите си мечтаят да надскочат себе си и да натрупат още повече пари.

11. Добри приятели – Без значение от пола, всяка жена мечтае за доверен човек, с когото да споделя тревогите и притесненията си, човек пред когото може да разкрие душата си, да сподели най-съкровените си тайни, както и да купонясва.