Астро-транзитна медитация за 2022 г. от Гал Сасон

  • Сподели:
Астро-транзитна медитация за 2022 г. от Гал Сасон

Честита Нова Година и Честито Новолуние в Козирог. Това е първото Новолуние за 2022 г. и като такова е страхотно време за определяне на намерения и започване на ново пътуване. Особено такова, което изисква голяма дисциплина, за да се прояви. Поради тази причина исках да опитам нещо ново – астро-транзитна медитация. 

Астро-транзитна медитация за 2022 г.

Това са благословиите на планетите и небесните маси, които в своята вечна орбита в ритъма на сферите ни даряват своите учения. Нека съответствието им с живота ни бъде толкова ясно, колкото образа на планината със сняг, отразена в кристално чисто езеро.

Нека транзитът на Сатурн през водоносния Водолей ни сближи с нашите приятели и ни помогне да изградим общности, така че да можем да си сътрудничим за постигане на нашите цели и да подобрим съдбата на човечеството. Нека Сатурн в технологичния Водолей да отвори умовете ни и да вдъхнови пробиви във всички аспекти на научното търсене. Нека любопитният и удивителен ум на човешките същества даде светлина на новите лекарства, лечебни технологии, творения, изкуство и иновации, които биха могли да подобрят качеството ни на живот, като същевременно зачитат околната среда. Нека Сатурн ни даде нови автентични и лоялни приятелства и да ни помогне да се отървем от тези около нас, които блокират или пречат на растежа ни. Нека уроците на Сатурн ни учат да бъдат научени без болка или страдание и нека той ни помогне да станем по-добри земляни, партньори, членове на семейството, приятели и любовници. Нека Сатурн във Водолей, знакът на правителството, свали автократите.

Нека Юпитер плава в морето на Риби до май и от края на октомври да задейства въображението ни и да отвори язовирите на любовта и добротата, съпричастността и безусловната любов.

Нека транзитът на Юпитер в интуитивния знак на делфините подобри нашите психически и интуитивни способности, както и да ни помогне да се поставяме на мястото на другите хора. Нека сънищата ни да бъдат ясни и ярки и да улеснят духовното ни развитие, дори докато спим. 

Нека инфузията на Юпитер от Риби помогне за засилване на имунната ни система и ни мотивира да се движим, танцуваме, разтягаме и да бъдем гъвкави с телата си, както и с умовете и сърцата си.

И докато Юпитер преминава в Овен между май до октомври, нека като Мойсей ни води в нашата Обещана земя, нека ни направи здрави и жизнени. Нека най-великата от благосклонните планети ни зарежда с енергия и ни помага да намерим чувството си за идентичност, за да можем да свържем това, което искаме, с това, от което се нуждаем. Нека Юпитер в Овен ни направи лидери, за да можем и ние да вдъхновяваме нашите събратя.   

Нека транзитът на Северния възел в Телец ни изложи на латентни таланти и дарби, които биха могли да генерират нови източници на доходи и да ни свържат с изобилие и финансови ценни книжа. Нека полетът на Дракона в Телец ни помогне да преодолеем несигурността си, така че да действаме и функционираме от място на здравословно самочувствие. Нека нашите ценности са в съответствие с начина, по който изкарваме прехраната си, и нека радостта и творчеството на Телец да влеят в ежедневието ни и да ни тласнат да проявяваме и основаваме пълния си потенциал. Нека пътуването на Северния възел в Телец, знакът на нашата планета, ни помогне да коригираме щетите, които сме причинили на майката природа, и да накара тези, които отказват да видят необходимостта от изцеление на околната среда, да отворят сърцата и умовете си, за да желаят и те да бъдат готови да коригират Земята.

Нека съвпадът на Уран със Северния възел от април до септември донесе духовно пробуждане, което може да се преживее в ежедневния ни живот. Нека този благоприятен аспект донесе откровения, нови приятелства, ново сътрудничество и връзки с нови групи и организации. Нека всички бъдем брилянтни, иновативни, изобретателни и да мислим по оригинален уникален начин. И нека синхроничността изобилства и внася магия в живота ни.

И докато Марс преминава през Близнаци, от август тази година до март 2023 г., нека светлинният воин ни помогне да намерим нашето послание, какво трябва да комуникираме, пишем, публикуваме и изпращаме текстове, за да можем да изградим мостове между противоположности и враждуващи фракции. Нека Марс се бори за мир и разбирателство, да се бори с невежеството и нетолерантността, да води война срещу фанатизма, дезинформацията, конспиративните теории и предразсъдъците, които замъгляват умовете на хората, за да могат нашите деца и техните деца да живеят в по-добър свят от нашия.

Нека хармонията царува върховно между планетите отгоре, за да можем и ние да намерим мир и баланс отдолу. Всичко това можем да постигнем през 2022 г. и много много повече. Нека всички хора на Земята намерят изцеление, щастие, просперитет и любов.

 

Автор: Гал Сасон