Близнакът и неговите странности 

  • Сподели:
Близнакът и неговите странности 

Близнакът е една от зодиите, която обича да прескача двете крайности - от добронамерен, любвеобилен и любимец на съдбата, той бързо връхлита и в другата крайност – лицемерен, разточителен и конфликтен.

Той наистина е една много интересна и загадъчна зодия, която трудно, може да се разкодира и да се постави под един шаблон, поради променливия му характер и желанието му да бъде различен от останалите хора. 

Чертите от характера, с които Близнакът изпъква

Близнакът е олицетворение на съюза, интелекта, любовта, приятелството и мъдростта. Всички тези качества го превръщат в наистина интересна и запомняща се личност, чиято компания всички харесват.

Когато си в компанията на Близнака, можеш да разбереш много подробности за околния свят, хората и науките – той наистина е свръх интелигентен човек, с когото останалите хора могат да говорят на всякакъв вид теми. Неговата забавна страна кара останалите да предпочитат компанията му, защото той искрено успява да забавлява всички с помощта на своето интересно чувство за хумор, вицове, анекдоти и забавни истории.

Той обича шегите и е способен да разчупи и най-дебелите ледове, с помощта на своя хумор. Той е откровен човек, въпреки всеобщото мнение, че е лицемерен – Близнакът, обича да казва това, което мисли за другите в очите им. Мрази задкулисните игри и ненавижда интригантските постъпки. 

Външен вид

Близнаците се привлекателни, стилни и оригинални. Още от пръв поглед можете да познаете един Близнак по неговия нестандартен външен вид, който разбира се е начертан с много вкус и доза оригиналност.

Енергията и интелигентността са тези качества, които издигат Близнака над всички останали, а не външният вид и начина, по който изглежда. Тази зодия е особено харизматична, забавна, оригинална и интересна.

Близнакът притежава една изключително харизматична усмивка и чисти големи очи, лицето му е светло и лъчезарно. По-голяма част от Близнаците запазват много от детските си черти, както и доста късно във времето започват да се появяват бръчки по техните лица.

Почти до дълбока старост, те остават с опънати и детски черти, затова на другите хора винаги им е изключително трудно да отгатнат годините на един истински Близнак.

Качествата, с които отблъсква другите хора или втората личност на Близнака

Сами разбирате, че истинският Близнак в себе си крие още една личност, която също живее в съзнанието му, а тази личност е коренно различна от тази, която е на повърхността. Втората  е някак затворена в себе си, обичаща тишината и спокойствието, по което корено се различава с тази на повърхността, която обича да говори и да общува непрестанно и с всички.

Другата личност на Близнака много често се чувства самотна, дори когато е заобиколена от стотици хора в душата си усеща една голяма празнота. Едно от качествата, които отблъсква останалите хора от Близнака е дребнавостта – той често пъти предпочита да запази своето, докато използва чуждото или да не харчи излишни пари за една единствена стока, като може да си вземе шест на същата цена. Това го прави и някак дразнещо пресметлив и стиснат в някои отношения, а в повечето пъти това проявление е насочено към самият него.

Близнакът е безкомпромисен и лесно обръща гръб на хората, които са го наранили. Когато той каже, че приключва всякакви контакти с даден човек - това наистина означава, че го е зачеркнал завинаги от хората, които е познавал някога.

Той не прави компромиси към лошите постъпки на другите, както и не дава втори шанс на никого – щом един човек се е опитал да го нарани веднъж, това значи, че ще опита да го направи и втори път, именно затова Близнакът трудно се доверява, а когато някой му падне в очите, той директно е в списъка на враговете.

Тази зодия до такава степен обича своето пространство и лична свобода, че е готова да обърне гръб, дори и на любовта, само и само да не се чувства като с окови. Много хора смятат Близнака за егоист, но това съвсем не е така, особено що се отнася до близкото му обкръжение, той е готов да свали ризата си от гърба, както и да извади залъка от устата си за тях.

За хората, които са му на сърце, той наистина умее да се раздава и никога не пести нито средства, нито пък чувства. Често пъти останалите хора го намират за малко странен, тъй като вярва в невидими сили и сляпо разчита на интуицията си. 

Силите, които притежава Близнакът

Близнакът владее изключително много сили и една от тях е никога да не се отказва, когато е напълно убеден в своята цел, тогава той показва сила, упоритост и стремеж да надскочи всички около него.

Близнакът владее таланта лесно да убеждава другите хора в най-различни неща, благодарение на неговото вродено дар слово, той е способен по един перфектен и прецизен начин да си служи с думите, както и с това наистина успява да изуми останалите.

Близнакът е разсъдлив, умен, склонен към анализи, а неговата интелигентност е една от свръх силите, които притежава тази така борбена зодия. Той е открит, честен и щедър – на пук на всеобщото мнение, че Близнакът е стиснат егоист, той определено не носи подобни черти в себе си, напротив тази зодия е готова да подаде ръка на всеки, който е в беда, независимо дали познава или не този човек.

Той лесно постига успехи, благодарение на своите свръх сили и вътрешни заложби, романтичен е и напълно отдаден на своя любим човек. Още една от силите, които притежава тази зодия, определено е добре развитото чувство за хумор, което кара останалите хора директно да припадат от смях, когато са в компанията му.