Хороскоп на High View Art за месец Август – 2022 година

  • Сподели:
Хороскоп на High View Art за месец Август – 2022 година

Месецът ще бъде изпълнен със спокойствие, стабилност и положителни емоции. Звездите вещаят нови връзки съчетани с финансови постъпления за голяма част от представителите на зодиака.

Разберете кои зодии ще се радват на добро настроение, прекрасни емоции, адреналин и финансова стабилност.

Овен 
Месецът ще ви предложи възможност за получаване на допълните доходи въз основа на положения труд, както и бързината, с която се справяте в по-неотложните задачи.

Ще ви се открие една прекрасна възможност за започване на нов бизнес, свързан с нещо, което силно ви влече. В любовта ще се радвате на взаимно добро настроение, както и изненади, поднесени с много чувства и любов.

Необвързаните представители на зодията, ще срещнат човек, който ще грабне сърцето им от първите минути на запознанството.

Бъдете по-отворени от към нови изживявания и ще получите приятните емоции, за които силно мечтаете.

Телец
Ако се стремите да бъдете по-отговорни и самостоятелни към дадените ви задачи, ще се радвате на успех. Месецът ще ви предложи конкретни възможности, в които ще имате правото на избор между дейности, с които силно желаете да се занимавате и такива, които по-скоро ще ви донесат допълнителни доходи.

Бъдете по-предпазливи откъм новите запознанства, тъй като в повечето случай привидно добрият и усмихнат човек, който всячески се стреми да ви бъде полезен, ще има нещо друго наум, затова не се предоверявайте.

В любовта всичко е така синхронизирано, че дори и най-голямата драма, няма да е способна да размести основите на добрите ви отношения с партньора.

Необвързаните Телци, ще се радват на вниманието на противоположния пол и ще получат възможността да избират между няколко човека, с които да започнат отношения.

Близнаци
Месец на веселби, пътувания и положително настроение. Сега е моментът да разгърнете своя потенциал и да покажете на какво сте способни. През този месец, ще ви бъде дадена възможността да грабите с пълни шепи от всичко, което ви е нужно – любов, време, материални облаги и енергия.

Каквото си пожелаете, бързо ще стане факт, единственото правило, което стриктно трябва да следвате е, да помислите дали наистина искате това нещо в  живота си, преди да сте си го пожелали истински.

В любовта нещата ще изглеждат по различен начин, всичко ще се движи на приливи и отливи – тъкмо когато сте се успокоили и смятате, че нещата вървят в правилната посока, всичко отново ще се обърка и до някъде този хаос, ще бъде плод на обърканото ви мислене и нежеланието ви да чуете своята половинка, но докрая на месеца и този период ще отмине и ще настъпи този така чакан баланс и спокойствие от вас.

Необвързаните Близнаци ще имат няколко неуспешни опита да срещнат точния човек, но пък ще успеят да завържат допълнителни запознанства, които ще им бъдат от полза за в бъдеще.

Рак
Предстоят положителни промени, които ще обхванат професионалния статус.

Ще се радвате на повече време, както и на разбирателство с своите колеги. Месецът ще ви позволи да разгърнете своя потенциал, както и да отстоявате своите позиции до край, така ще можете да покажете на останалите своя силен и устойчив на натиск характер, както и професионален опит.

Прекрасен период за завършване на стари задачи и започване на нови проекти.

През този месец ще мечтаете и ще планирате, а времето бързо ще ви предоставя поисканото.

Ще се радвате на огнена страст с половинката, както и на вълшебни приключения, поднесени от вашия любим.

Необвързаните Раци през средата на август ще срещнат подходящ и интересен партньор, с когото ще могат само с един поглед, да си казват всичко.

Лъв
Познанията ви свързани с медии, нови технологии, както и към рекламни дейности, ще ви се отплатят подобаващо, тъй като през този месец от вас ще се изисква професионален размах и точна преценка от към дребните детайли за коригиране на постъпилите проблеми, с което вие ще успеете да се справите повече от безупречно.

В този месец ще редувате часове работа и часове почивка, което от своя страна ще ви затрудни да се отдадете на пълен отдих – нужно е да преразпределите времето си за работа и да си дадете няколко дни заслужена почивка.

Професионализмът и целеустремеността на вашите колеги, ще могат да ви накарат да повярвате в изпълнението на всички възложени ви задачи и ще разберете, че до вас стоят хора, на които може да разчитате безрезервно – мотивирани, дисциплинирани и бързи.

В любовта ще се радвате на взаимен интерес, ласки и страстни изживявания, а романтиката, ще се усеща във въздуха.

Сега вие ще осъзнаете напълно, че сте срещнали подходящия човек – този, с когото може да планирате, мечтаете и да изживеете всичко заедно.

Вие сте истински щастливци, които имат силата да се борят за това, което силно желаят и дори необвързаните Лъвове, ще имат смелостта да намерят това което търсят през този месец.

Дева 
Ако искате да се радвате на добри резултати през този месец, просто се постарайте да довършвате започнатото и да планирате своите разходи.

Предстоят промени, които ще ви накарат да се замислите, кое е това силно нещо, което истински ви мотивира и ви кара с желание да вършите своите задачи.

Още не е късно за преквалификация, опознайте новите територии и не се страхувайте да се пробвате в нови поприща. Единствено така ще можете да намерите своето правилно място, от което да получавате пълно удовлетворение и от което да не може никой да ви мръдне.

Вие сте трудолюбиви, енергични и усърдни, но въпреки това ви липсва малко мотивация, а тя е основната подправка за чудесно свършените задачи.

С колкото повече желание извършвате своите дейности, толкова повече плодове на труда си ще берете в бъдеще.

В любовта не всичко ще е безоблачно, но пък няма да имате сериозни конфликти със своята половинка, стига да избягвате спотайването и да намерите общ език с човека до вас.

Необвързаните Деви ще срещнат интересен, остроумен и изключително забавен човек, с когото ще могат да бъдат себе си и да се отпуснат истински.

Везни
Периодът не е подходящ за промени, контролирайте своите действия и насочете вниманието си към нещата, които ще са полезни за вашето духовно облагородяване.

Избягвайте да привличате вниманието към себе си и не бъдете център на внимание през този месец, защото това може да ви донесе много отрицателни емоции, които бихте могли междувременно да си ги спестите.

Събитията са динамични и нещата бързо ще се променят около вас, но към края на месеца ще навлизате в период на стабилизация и лека по лека всичко ще си дойде на мястото.

В любовта ще се радвате на подкрепата на своя любим човек, с когото ще можете да споделяте своите притеснения и очаквания, този човек ще ви дари със спокойствие, хармония и много обич.

Необвързаните Везни ще се радват на много нови запознанства, но повечето от тях ще бъдат с цел забавление и уплътняване на времето.

Скорпион
Нуждаете се от промяна и повече адреналин - за вас еднообразието и постоянство са неща, които ви карат да се чувствате емоционално изтощени и още по-объркани. Животът е, за да се живее на пълни обороти и през този месец ще докажете на останалите, каква съвършена дарба притежавате, а именно да грабите с пълни шепи всичко, което ви кара да полетите, да бъдете щастливи и да не спирате да мечтаете.

Месец август ще бъде изпълнен с нови срещи, запознанства, както и интересни пътувания, които ще ви донесат нужните емоции.

В любовта ви очаква един пълнен синхрон с любимия човек, защото ще успявате без много думи да си казвате всичко нежно и ще намерите път един към друг.

Необвързаните Скорпиони ще се радват на огромното внимание от срещуположния пол и през този месец ще бъдат като магнит за нови приключения и хора.

Стрелец
Колкото по-концентрирани и практични бъдете през този месец, толкова по-лесно нещата ще ви се получават.

Опитайте се да спазвате правилата и да чувате какво ви казват хората, с които работите, защото без правилна комуникация има вероятност да изгубите представа за крайния резултат и да се отклоните от поставените работни цели.

Действайте в екип и не поставяйте своите желания и нужди пред тези над останалите.

Дисциплината ще ви помогне да направите нещата повече от перфектно, което от своя страна няма да остане незабелязано от вашето началство и още към края на месеца, ще се радвате на солидни бонуси.

В любовта всичко е на разлюляване – имате подходящия човек, обичате го истински, но не намирате път към него и всичко ви изглежда някак сложно и трудно, а отговорът на въпросите, които не спирате да си задавате е много прост – внимание и любов.

Покажете на своята половинка какво изпитвате към нея, дайте ѝ любовта, от която се нуждае и ще усетите как междувременно отношенията ви ще се променят, а любовта ви ще възкръсне от пепелта.

Необвързаните Стрелци ще навлязат в период на избиране – пред себе си, ще имат достатъчно хора, от които да избирате, но за жалост няма да почувствате никой от тях близък и подходящ за сериозни отношения.

Козирог
Вашата организираност, бързина и дисциплина няма да останат незабелязани и освен похвалите ще получите възможност да се издигнете в своята кариера.

Месецът е изпълнен с много положителни промени, които ще ви накарат да повярвате в чудесата и истински да се наслаждавате на своите постижения.

Месец на наградите – духовни, материални и любовни.

Август ще е изпълнен с вълшебство и мигове на изказани чувства и прекрасни изживявания. Вземете това, което ви е нужно  и правете това, което вкарва в душата ви топлина, защото насладите тепърва предстоят за вас.

В любовта ще се радвате на вниманието на своя любим, ще комуникирате, планирате и пътувате през този месец и ще създадете още спомени напоени с любов и много страст.

За необвързаните Козирози предстоят няколко срещи, от които по-скоро могат да почерпят опит, но не и нещо по-сериозно.

Към края на месеца се очертава среща с интелигентен и малко резервиран човек, с когото все пак ще успеете да намерите общ език, а тези отношения биха могли да прераснат и в нещо много по-сериозно, стига вие да искате задълбочаването им – това ще се случи.

Водолей
Трябва правилно да ориентирате своите усилия и действия, да спрете да хабите енергията си за незначителни неща, от които нямате пряка изгода.

Обърнете повече внимание на себе си, излизайте, забавлявайте се и не поставяйте своята работа на преден план, както и за оправдание пред удоволствия.

Нуждаете се от почивка и време, което да отделите единствено и изцяло за себе си и собствените си нужди, разберете едно – работата никога, няма да свърши – винаги може да намерите време, както за своите работни задачи, така и за почивка, защото времето преминава през вас, без да успявате да му се наседите, а това е някак тъжно.

Докато мислите за най-близките си хора, вие забравяте за своето лично щастие, а месец август ще ви даде вратички, чрез които да промените това – да погледнете на живота с други очи, да се забавлявате и да черпите енергия от положителните спомени, които сте създали с любов и настроение.

Обвързаните ще се радват на повече интимност, ласки и любов от своя партньор, а необвързаните ще се лутат безцелно в срещи с хора, които са коренно различни от тях и които ги натоварват допълнително.

Месецът не е подходящ за нови запознанства, чак след края на този месец и началото на следващия, ще бъдете във вихъра си и ще имате възможността да намерите допирни точки с човек, който има особено голям интерес към вас и когото не трябва да изпускате.

Риби
През този месец ще успеете да реализирате своите замисли и всичко ще ви се получава повече от чудесно.

Вие знаете, че основното правило за добре свършените задачи е спокойствието и постоянството и ако следвате тези две стъпки още към края на август, ще берете плодовете на своя труд.

Очаква ви солиден бонус, който ще инвестирате в своето обучение и бъдещо развитие.

Дори и без да го усещате, вие не спирате да напредвате ежедневно, което го забелязва и вашето ръководство, освен похвалите, ще се радвате и на издигане в кариерна стълбица.

Август ще е изпълнен с много положителни промени за вас, ще се радвате на обичта и нежните ласки на своя любим човек, а необвързаните ще срещнат подходящ човек, с когото ще могат лесно да комуникират и който ще ги приема, такива каквито са - без да ги съди и да им дава направления как трябва да живеят, за тях той ще бъде партньор – мечта.