Хороскоп на High View Art за месец септември – 2022 г.

  • Сподели:
Хороскоп на High View Art за месец септември – 2022 г.

Разберете какво ви очаква през месец септември и какво вещаят звездите за вашия зодиакален знак.

Овен
Здраве

Стремите се да получите най-доброто от живота, но забравяте да си дадете малко пауза от дните - опитайте се да позабавите темпото, като приемате повече полезни храни и витамини. Спортът също е начин да изхабите преливащата енергия.

През септември няма да имате сериозни здравословни проблеми, стига да обмислите вариант, в който да подобрите хранителните си навици.

Любов
В любовния живот очаквайте промяна, която ще ви накара да се замислите, кои всъщност са най-важните хора в живота ви и когато направите равносметка на своите приоритети, ще разберете, че един човек ви кара да се чувствате добре, той ви подкрепя, закриля и винаги върви плътно до вас – не пропускайте шансовете си с него и не задълбавайте в миналото, просто се опитайте да живеете тук и сега.

Кариера
В службата нещата ще се случват бавно, но сигурно. Въпреки това ако силно искате нещо да се промени, не спирайте да се борите за него и покажете на вашето началство, че заслужавате повече.

Телец
Здраве

През септември месец, ще се чувствате изпълнени с енергия и нови сили да покорявате всички върхове. Здравето ви ще бъде стабилно и няма да имате почти никакви сериозни оплаквания. Към края на септември, може да обърнете повече внимание на своите крайници – стремете се да не ги натоварвате прекалено много. 

Любов
Септември ще ви подтикне да се огледате и да потърсите по-дълготрайна връзка. Към края на месеца ви предстои интересна среща с човек, който споделя същите възгледи и ще усетите силно духовно разбирателство.

Кариера
Положеният труд днес, ще ви се отплати стократно в дългосрочен план. Бъдете търпеливи и не влизайте в излишни пререкания със своите колеги покажете им, че няма човек, който е способен да разклати вашата стабилност и да ви обърка.

Вие сте трудолюбиви, честни и упорити, а септември ще ви предостави много възможности, чрез които да изпъкнете и да получите това, което силно желаете.

Близнаци
Здраве

През септември, вие нямате да изпитвате сериозни здравословни проблеми, нещо повече ще се чувствате пречистени и заредени с нови сили. Сега е моментът да намерите подходящо хоби или спорт, чрез който да изразходвате цялата тази енергия.

Любов
В любовта няма всичко да е така безоблачно, както ви се иска, но пък след тъмните облаци надвиснали над вашата глава, съвсем скоро отново ще се покаже слънцето.

Обвързаните Близнаци ще имат огромни затруднения в комуникацията със своя партньор, ще се чувстват така сякаш говорят на различни закодирани езици. През целия месец ще се намират дребни камъчета, които да разклащат каруцата, но въпреки това и този период ще премине към края на септември и отново ще успеете да намерите пътя един към друг.

Необвързаните Близнаци ще се радват на много внимание от срещуположния пол и ще имат ползотворни срещи през този месец.

Кариера
Единственото, което не трябва да забравяте през този месец е, когато забележите проблем – да вдишате дълбоко, след което да издишате бавно, ако не искате напълно да прегреете, опитайте се да запазите спокойствие и хладнокръвие.

Много хора ще разчитат на вас - на бързия ви ум и точността ви, затова се мобилизирайте и дайте най-доброто от себе си.

Рак
Здраве 

През септември оплакванията ви ще бъдат свързани със силна мигрена и болки в крайници. Опитайте се да не приемате всичко твърде лично и обръщайте повече внимание на личните си нужди и здраве.

Приемайте повече течности и витамини и не забравяйте за разходките сред природата, които наистина ще могат да свалят напрежението и да ви заредят с енергия.

Любов
В любовта всичко ще се движи на приливи и отливи – тъкмо, когато си помислите, че нещата са се успокоили – ще изскача по нещо неочаквано, което допълнително ще налива напрежение във връзката ви. Този критичен период ще премине още към средата на септември и ще намерите точния подход един към друг.

Кариера
Бързо ще се адаптирате към новите ситуации и ще покажете силната си воля пред колегите. Всяка ваша борба и завършена задача, ще ви се отплатят подобаващо и то още през средата на септември може да очаквате солидни бонуси от своето началство за положения допълнителен труд.

Лъв
Здраве

През септември ще се радвате на добро здраве, енергия и много оптимизъм. Единствените възможни оплаквания през този месец, ще свързани с главоболие, дължащото се на уморителни часове положен труд.

Може да избегнете тези моменти, като си давате почивка от време на време и консумирате повече витамини и течности.

Любов
Обвързаните Лъвове, ще се радват на вниманието и подкрепата на своя партньор. През септември ви очакват много романтични изненади, които ще ви накарат да заобичате още повече своята половинка.

Към края на септември, ще се радвате на дългоочакван нов дом, който бързо ще се превърне в уютна ваша крепост. Необвързаните Лъвове ще се лутат и ще търсят своята сродна душа, но този месец няма да им предложи тази изпълваща душата среща, която те очакват.

Имайте повече търпение и любовта ще почука на вратата ви, още в края на тази година и тогава ще разберете, че чакането си е заслужавало.

Кариера
В работата нещата ще вървят от приливи към отливи, но това няма да ви попречи да дадете всичко от себе си в името на проекта, който се е превърнал във ваша мечта и в който залагате своите сили, сърце и душа. Към края на септември ще направите сигурни инвестиции, които ще ви позволят да си отдъхнете малко и да позабавите темпото.

Дева
Здраве 

През септември могат да започнат да се отключват стари болежки в областта на раменете и кръста. Опитайте се да зачеркнете вредните навици, като тютюнопушенето и алкохола, ако искате да изчистите и заредите организма си с нови сили.

Нуждаете се от прочистващ детокс, както и от чист въздух - използвайте свободното си време за разходки в планината, ще усетите как ще се почувствате по-добре и значително по-щастливи.

Любов
Ще има бури в любовния ви живот през септември, които ще ви накарат да се замислите, дали всъщност това е най-подходящият човек за вас и дали си заслужава да се борите за човек, който не успява да намери общ език с вас, нито ви разбира напълно.

Ще преминете през редица размишления и към края на месеца, ще успеете да предприемете конкретно решение, с което да свалите това тягостно напрежение, което в момента усещате със своя партньор.

Месецът ще ви покаже, че единствено хората, които се обичат, оцеляват пред всякакъв вид трудности, другите връзки биват заличавани от времето. Необвързаните ги очакват интересни и обогатяващи срещи, които ще им вдъхнат нови сили и ще ги накарат да повярват, че някъде там има една сродна душа за тях.

Кариера
Не всичко на работното ви място се случва по вашите изисквания, но въпреки това ще кипи усилен труд, ще успявате да се синхронизирате със своите колеги и към края на месеца, ще получите солидна премия, която ще ви направи истински щастливи.

Везни
Здраве

През септември ще се чувствате бодри и изпълнени със сили за промяна. Единствените оплаквания, които ще имате през този месец, ще бъдат свързани с напрежение в раменната област, както и в дланите, но не ви очакват никакви по-сериозни оплаквания.

Любов
В любовта всичко ще е в синхрон, ще успявате да се движите със своя партньор едно и също темпо, без да е нужно да се изпреварвате или изчаквате, всичко между вас ще бъде наистина вълшебно.

Септември ще ви поднесе една огромна хубава изненада, която наистина ще успее за момент да ви разконцентрира, дори шокира, но когато се отърсите от първоначалния шок, ще успеете подобаващо да се порадвате на прекрасната новина.

Кариера
Не винаги всичко върви по план, но пък точно и това ви допада най-много в професията, която сте си избрали да практикувате. Месецът ще бъде изпълнен с настроение, комуникация и много интересни и ползотворни бизнес срещи за вас.

Скорпион
Здраве

Може да обърнете повече внимание на своята нервна система – спрете да се тревожите за неща, към които нямате пряк контрол и не зависят единствено то вас. Престанете да мислите, че всички умишлено ви провокират и ви мислят най-лошото, защото това съвсем не е така – но стресът, който сами си причинявате, се отразява тягостно на вашите нерви и на моменти ви изкарва извън контрол.

Забавете темпото, отдайте се на йога или просто дишайте дълбоко – в момента се чувствате като едно пренавито огнено кълбо, което всеки момент ще избухне.

Още към средата на септември ще усетите как този етап приключва и започвате да навлизате в нов – който ще успее да ви даде нужното удовлетворение и най-важното - спокойствие.

Любов
Преминавате през етап, в който всичко ви изглежда, така сложно и мрачно, и това е причината да се чувствате недоразбрани и изгубени в превода със своята половинка.

Чувствате, че трябва да направите някаква промяна, но не знаете всъщност какво ще донесе тя след себе си – поговорете със своя любим и изгладете тези гънки, които ви карат да се чувствате несигурни в тази връзка.

Ще видите как постепенно нещата ще отшумят и старата пламенна любов, ще се върне във вашия живот, защото колкото по-силно го пожелаете, толкова по-бързо ще се случи.

Кариера
Дори на работното си място не успявате да запазите добрия тон – чувствате се напрегнати, гневни и изцедени. Въпреки това ще намерите сили да изпипате своите задачи и да покажете на началството, че не се огъвате, дори когато изпитвате лични затруднения.

Към средата на септември всички тези тъмни облаци над главата ви, ще се изпарят и отново ще можете да погледнете живота със своите розови очила.

Стрелец
Здраве

Напрежението на вашето работно място ще се отразява отрицателно и на вашата психика – възможно е едно прегряване, както и гневни изблици плод на конфликтни ситуации във вашата служба.

Като цяло месецът за вас ще бъде интересен и ще ви накара да бъдете малко по-търпеливи и обрани в действията си. Пазете нервите си, заложете на движение и повече разходки.

Любов
Обича ме, не ме обича – това са въпросите, които ще се въртят през целия месец в главата ви. Обвързаните Стрелци ще усещат една огромна липса в своята връзка, която ще ги провокира да си дадат малко време за размишления, но това може да не бъде най-правилната стъпка от тяхна страна.

Към края на септември ще успеете да достигнете до консенсус с вашия партньор и ще забравите за търканията, които сте имали.

Необвързаните Стрелци могат да очакват една наистина различна и сразяваща среща към края на септември, която ще ги накара да останат без думи.

Кариера
През септември мотивацията ви за работа няма да е особено силна, а напрежението ще е ръководещата сила в живота ви.

Ще давате напъни на своите колеги и ще критикувате тяхното изпълнение на задачите, което всъщност ще ви превърне в истински досадник в техните очи. Към края на месеца, ще успеете да излезете от този тревожен период и ще преминете на бързо към фаза щастие и купон.

Козирог
Здраве

През септември трудно ще успявате да се съсредоточите над главните неща и ще виреете в облаците. Може би ви е нужна почивка, а може би просто трябва да възстановите своите сили – наблегнете на повече плодове и се постарайте да се храните здравословно, така ще възстановите своите сили и ще се почувствате значително по-добре.

Любов
До себе си имате човек, с който общувате с лекота, но въпреки това вие няма да пропускате възможността да си направите живота по-интересен, като не спирате да се закачате със своя любим.

Връзката ви е стабилна и би издържала на всякакви обстоятелства, затова не се тревожете прекалено, а се радвайте на любовта.

Необвързаните Козирози ги очакват няколко крайно неприятни срещи през този месец, но въпреки неудобните изживявания, те ще успеят да съберат солиден опит и да осъзнаят точно какъв човек искат да дойде в техния живот – само си го пожелайте, начертайте образа в своята глава и той ще стане част от вас, още към края на 2022 г. – тогава ще срещнете своята сродна душа и още от първия поглед ще разберете, че именно това е човекът, с когото искате да остареете.

Кариера
Всяко едно прекрасно ваше качество - ще ви се отплати през септември месец. Вашите началници ще бъдат повече от доволни, когато видят как без проблем се справяте с възложените ви задачи. Към края на септември може да очаквате заслужено повишение – Честито!

Водолей 
Здраве

През месец септември, ще се радвате на добро здраве, единствените ви оплаквания ще са свързани със стари и трудно изчезващи обриви, които ще ви задават известна доза неудобство, но не ви очакват никакви сериозни проблеми и други оплаквания през този месец.

Любов
През септември ви очаква една наистина интересно пътуване, което ще остави у вас наистина незабравими спомени и чувства - винаги, когато си спомняте за в бъдеще за него, то ще успява да сгрее душата ви.

Септември за вас ще бъде любовния месец, изпълнен с емоции, настроение и позитивизъм. Необвързаните Водолеи ще имат възможността да срещнат интересни личности през този месец, както и да създадат нови връзки.

Кариера
В работата ви ще има дни, в които ще се чувствате на върха и ще бъдете наистина доволни от себе си, но за жалост тези дни ще се редуват с дните, в които ще усещате, че потъвате бавно, но въпреки спадовете и висотите, ще успявате да задържите своето внимание в бързото изпълнение на дадените ви задачи и разбира сe, това няма да остане незабелязано от вашето началство.

 Освен похвалите, може да очаквате и материални придобивки към края на месеца.

Риби
Здраве

През септември ще се радвате на добро здраве, единствените оплаквания, които може да ви притеснят ще бъдат в областта на главата – челюстта или зъбите. Но ако обърнете достатъчно внимание на симптомите, които ще ви подсказват наближаващия проблем – всичко ще отшуми бързо.

Любов
През месец септември наистина ще плувате в доста бурно море - ще усетите, че със своя партньор искате различни неща, но въпреки това любовта ще е по-силна от всичко и водеща в тези отношения.

Тя ще ви накара да вземете важни и съдбоносни решения през месец септември, но бъдете спокойни няма да съжалявате в бъдеще за тях.

Кариера
Всичко при вас ще върви по план и по вода – месецът ще е благоприятен за сключване на сделки и създаване на нови партньорства. Работите с наистина страхотен колектив, на когото може винаги да разчитате и с което всъщност истински се гордеете.