Хороскопът на High View Art за месец юли 2024 г.

  • Сподели:
Хороскопът на High View Art за месец юли 2024 г.

Седмият месец от годината идва с тайнствено послание, носещ надежда, магическа сила и много красиви моменти изпълнени с очаквания, мир и хармония. През месец юли повечето знаци ще получат възможността да реализират успешно своите цели и да постигнат невиждан напредък в своята област на развитие. Нещата ще се случват толкова лесно и бързо, че ще внасят една допълнителна хармония в живота ни. През този месец зодиите няма да изпитват никакви затруднения в комуникацията, както и в откриването на верния път.

Разберете какво ви предстои според знака, под който сте родени през месец юли 2024 г.

Овен
Още през първата седмица от юли ще усетите как нещата около вас се стабилизират, дори сериозните притеснения, които до този момент са ви безпокоили силно, просто ще се изпарят и на тяхно място ще застанат положителните моменти в компанията на любимите хора, които ще изпълнят душата ви с щастие. На Овните им предстои един изключително успешен и силен месец в който без проблем ще сбъдват мечтите си и ще демонстрират пред другите една силна енергия, дух и устойчивост.

Телец
През този месец ще успявате да се синхронизирате перфектно със своите колеги и ще жънете огромни резултати. Възможно е в личния ви живот през средата на месеца да се появят някакви известни противоречия между вас и половинката ви, които могат за момент да ви изкарат извън строя, но ако успеете да не се вслушвате в трети лица е възможно този сериозен конфликт да ви се размине.

Близнаци
Месец юли идва да ви подскаже колко красив и необикновен може да бъде животът ви. Още през първата седмица от месеца ще се наслаждавате на незабравими моменти в компанията на своите близки, които ще ви заредят с много настроение и положителна енергия. След което отново ще трябва да запретнете ръкави и да покажете пред колегите си на какво сте способни. Успешните резултати няма да закъснеят и още към 22-ро число от месеца можете да очаквате една добра новина, която наистина ще ви зарадва.

Рак
През първите дни от месеца може да станете жертва на някаква измама, а единственият начин да се предпазите от тези неприятни моменти, е просто да не се доверявате сляпо на своите приятели, поне докато нещата не отшумят и месецът не премине. В любовта синхронът и романтиката ще изместят обичайната рутина и ще внесат много положителни емоции в живота ви.

Лъв
След кратка почивка в началото на месеца вие отново ще се нагърбите с безброй много задачи и срещи, от които директно ще зависи бъдещето ви. Ако успеете да се съберете и да покажете най-доброто, на което сте способни положителните резултати няма да закъснеят. В любовта ви предстои да чуете една вълшебна новина, която ще сгрее душата ви и ще ви накара да се почувствате отново живи.

Дева
Началото на месеца ще започне много силно за вас, но още към средата отново има вариант да попаднете в някаква мрачна дупка, която ще ви накара пак да се затворите в себе си. Единствената рецепта за да се почувствате добре е да се обградите с положителни хора, от които бихте могли да черпите хубава енергия и които ще ви помогнат да повярвате в себе си и да започнете да градите живота си така, както си го представяте в мечтите.

Везни
Между 7-мо и 10-то число от месеца бъдете много предпазливи, защото съдбата може да ви поднесе някакво изпитание, което да обърка всичките ви планове. През тези силно енергийни дни е неподходящо да тръгвате на дълъг път, по-добре изчакайте заплашителния период да премине и тогава реализирайте летните си планове.

Скорпион
През този месец не допускайте чужди хора да ви влияят, още по-малко пък да ви ''подливат вода'' в проекти, които са изцяло ваши. Сега е моментът да покажете ''остри зъби'' и да тропнете по масата, ако искате другите да ви забележат и да предизвикате респект в тях. За вас най-критичните дати през този месец ще бъдат 8-ми и 15-ти - през тези два дни е препоръчително да не започвате нови проекти, да не пътувате и да не давате пари назаем.

Стрелец
Може би сте стъпили на криво и в момента съжалявате за някаква своя постъпка, която най-вероятно е наранила близък до вас човек. Нашият съвет е да не отлагате във времето, а да поговорите с него и да му покажете, че се разкайвате искрено за стореното. Двата най-критични дни през месеца за вас ще бъдат 9–ти и 18-ти. През тези два дни е напълно възможно да понесете някаква загуба, която да обърка напълно досегашните ви планове. На 14-ти и 22-ри обаче ще чуете нещо прекрасно свързано с ваша стара мечта, което не само ще ви изпълни с надежда, но и ще върне отново вярата ви в доброто.

Козирог
През първата седмица от месеца е добре да не се разсейвате, тъй като съществува огромна вероятност някой близък колега неочаквано да ви забие нож в гърба. Нашият съвет към вас е да не споделяте своите планове, особено с хора, които познавате от скоро, ако искате да си спестите огромни неприятности, както и чуждата завист. Критичните дни за вас ще бъдат 4-ти, 6-ти и 8-ми, а най-силно енергийните и положителни моменти ще изпитате в дните 12-ти, 14-ти, 18-ти ден от месец юли.

Водолей
Сега е моментът да се успокоите и да оставите развоя на събитията в ръцете на съдбата. Предстоят ви безброй много интересни и вълшебни дни, които не само, че ще ви зареждат, но и напълно ще стопят умората ви. През този месец ще се радвате на едно семейно пътуване, което ще запомните за дълго. Прекрасни, мотивиращи и изпълващи с радост душата моменти престоят за родените под знак на зодия Водолей, които ще се радват на едни стабилни отношения със своята половинка и междувременно с това ще жънат грандиозни успехи в работата си.

Риби
Още в началото на месеца ще усетите как правите две крачки напред и осем назад, което до някаква степен ще успее да ви потисне, но единственият начин да излезете от този омагьосан кръг на лошия късмет, е за момент да спрете и да откриете кое е това нещо, което правите погрешно. Единствено така ще можете да стартирате наново своя преход и да достигнете много по-далеч от очакваното. 

Гледайте най-новия ни подкаст ''Красивата част от живота''.