Изпитани рецепти как да привлечете мъж, според зодията му – Везни, Скорпион, Стрелец

  • Сподели:
Изпитани рецепти как да привлечете мъж, според зодията му – Везни, Скорпион, Стрелец

Разберете как можете да грабнете сърцето на любимия мъж, според неговата зодия. Как по-лесно да привлечете и да задържите вниманието му и какви са неговите нужди, стремежи и мечти.

Зодия Везни

Този мъж е обигран джентълмен, който притежава добри обноски и естествен чар. Той винаги е готов първо да подходи с мила дума, след което да изсипе целия си арсенал от критични и обидни реплики, когато усети, че първия му подход не е бил особено правилен.  

Мъжът Везни обича справедливостта, мира и хармонията, но когато се налага, може наистина да се превърне във вълк в овча кожа. Той е добър анализатор, както и защитник на по-слабите, благодарение на своята дипломатичност, той успява точно да определи ситуацията, след което измисля най-правилната стратегия, с която отново да върне добрия тон.

Често пъти в старанието си да помага на останалите, той забравя за своите собствени нужди. Тогава започва наяве да излиза и истинската му същност, която го кара да прави на пук на другите, като започва да забравя за важни срещи, уговорки и обещания, с идеята другите да усетят неговото раздразнение, след което е готов да извади на всеки кирливите ризи и то в период от 10 години назад във времето.

Въпреки всичко това в любовта, той подхожда джентълменски с много финес и грация, успява да грабне вниманието на жените около себе си. Както в леглото, така и във връзката, този мъж държи и двете страни да получават пълно удовлетворение. Вниманието на този мъж, може да бъде спечелено, чрез интимна обстановка, елегантен подход и един интелигентен разговор, защото за мъжа Везни е особено важно неговата партньорка да притежава остър и сечащ ум, както и да умее да съблазнява, само с помощта на своите нежни извивки.

Този мъж винаги се лута в двете крайности, между добрата и мила домакиня и секси мацката, която всъщност не желае нищо сериозно, но когато дойде моментът, в който някоя жена е успяла да разтърси живота му из основи, той започва да се вписва в обстановката и постепенно разкрива своята романтична страна. Подходящата жена, която би грабнала вниманието му е – умна, секси, оригинална със собствен стил и чувство за хумор.

Зодия Скорпион

Този мъж е най-рисковата фигура в зодиака. Той обича адреналина и е готов, постоянно да изпитва своите сила, воля и издръжливост. Колкото по-различна, нестандартна и секси е жената срещу него, толкова по-силно привлечен Скорпионът ще бъде от нея. Той е мистичен, непринуден и човек на крайностите, способен е само с един единствен поглед да съблече намеренията на човека срещу него и да открие неговите най-тъмни страни.

Като истински психолог, мъжът от тази зодия трудно би бил преметнат или подведен, защото именно Скорпионът е най-могъщата и тъмна сила, от която в действителност изгрява светлината. Този мъж обича изпитанията, а трудностите, го мотивират да бъде още по-съсредоточен по пътя към целите си.

Истински мъжкар, живеещ на ръба, този мъж е привлечен от жени, които обичат риска, като самия него и не се страхуват от това, което ще им предложи утрешния ден. Той е дисциплиниран и определено се опитва, винаги да довършва задачите си докрай. Скорпионът изразходва своите сили в леглото, там той е истински пожар, който няма как да бъде угасен – страстен, емоционален, истински мъжкар, на който никоя жена не би могла да устои.

В секса той е доминиращата фигура, която диктува правилата. Сърцето му би могло да бъде спечелено, едва тогава, когато той преживее много трудности с жената до себе си, едва тогава той ще е готов да навлезе в по-сериозен етап от отношенията им. Жената до този мъж трябва да притежава силно духовно излъчване, както и да не се страхува да експериментира в леглото.

Зодия Стрелец

Това е мъжът, който живее за приключенията. За него движението и разнообразието са най-важните фактори за щастлив живот. Независим, откровен, оптимист който вярва, че финалът на всяка приказка, трябва задължително да е положителен. Този мъж трудно успява да се задържи на едно място, а откривателските му дарби не му позволяват да бъде обвързан задълго.

Той е винаги абсолютно откровен в своите думи, а забавната му страна от характера привлича като магнит жените около него. През целия си живот този мъж се лута и търси любовта, но когато я намери, тогава вече е готов да прекрати търсенето и да каже, че това е единствената и неповторимата за него.

Стрелецът е силно привлечен от интелигентни, чувствителни и искрени жени, които могат да му предложат сигурност и постоянство. Този мъж харесва жените с маниери, доза артистичност, секси излъчване и разбира се, забавните личности, които нямат никакво намерение да отнемат неговата, така важна свобода.

Експериментатор по душа, той обича да пътува, да опознава нови светове и да се наслаждава на живота и точно тези спомени, които успява да създаде се превръщат в най-ценните дни от живота му, затова можете да спечелите сърцето му, като се впишете в неговия интересен и забавен свят.

Предлагаме ви и: Властни, интелигентни и силни - вижте кои зодии притежават тези качества

Зодиите, които преливат от енергия

Най-големият враг на всяка от 12-те зодии