Как да накарате жената да полудее от сексуално удоволствие

  • Сподели:
Как да накарате жената да полудее от сексуално удоволствие

Сексът за жената определено е по-различно преживяване, отколкото за мъжа и докато той получава нужната възбудимост и сексуална наслада, жената от своя страна черпи емоционална удовлетвореност и сексуална енергия.

Сексът сам по себе си носи различни усещания за двата пола, но сега ще разгледаме какво е нужно на жената, за да достигне връхната точка на възбудимост.

Докосване – За да се отпусне жената и за да се настрои за любовната игра първото, което трябва да направи мъжът, е нежно да започне да я гали по цялото тяло, колкото по-бавно извършва това упражнение, толкова по-голямо удоволствие ще достави на жената до себе си.

За да успее да накара жената да се настрои за секс, той трябва да действа бавно, а не директно да преминава към половия акт и да пропуска най-възбуждащата част за самата жена, а именно бавното стимулиране и любовната игра. Чрез докосването, мъжът ще успее да намери нейните точки на възбудимост и ще знае как да ѝ достави още по-голямо сексуално удоволствие.

Стимулиране – Докато мъжът я гали и се наслаждава на тялото ѝ, жената започва да се настройва психически на сексуална вълна. Най-голямо удоволствие жената може да изпита, когато мъжът бавно стимулира точките ѝ на възбудимост, като е хубаво през известен период от време да си премества ръката – така жената ще започне да изпитва още по-голямо желание, ще тръпне за момента, в който тази стимулация ще продължи и ще достигне връхната точка на възбудимост.

Когато мъжът дразни жената, чрез редуващи се движения, които ѝ доставят огромно удоволствие и секунди отдръпване от мястото, което стимулира – той директно може да побърка жената от удоволствие.

Любовна игра – Тя дава на жената нужно време да се отпусне и да се настрои за самия полов акт. За жената любовната игра е от съществено значение и е важна стъпка до достигане на желаната цел. Чрез любовната игра, тя получава нужното емоционално удоволствие и сексуална възбудимост, тъй като на нея ѝ е нужно време, докато се настрои за секс и докато се възбуди.

Любовната игра може да включва галене, целувки по тялото, мръсни думи, но всичко това трябва да става с бавно темпо, за да може да донесе истинска наслада на жената.

Подготовка преди проникването – Бавното стимулиране с ръка, може да накара жената да полудее от удоволствие. Когато мъжът е достигнал важната точка, а именно гениталиите на жената, тя вече е достатъчно мокра и готова за проникването.

Добрият секс за жената е свързан с нежно докосване, бавна любовна игра и стимулиране на точките на възбудимост – всички тези неща са част от задоволяването на една жена.