Как да обичаш човек, според зодията му – Лъв, Дева, Везни, Скорпион

  • Сподели:
Как да обичаш човек, според зодията му – Лъв, Дева, Везни, Скорпион

Ако се чудите как да подходите спрямо своя любим, може да прочетете как може да му покажете чувствата си и той да бъде наистина щастлив от факта, че сте част от живота му.

Лъв
Лъвът обича показността и да бъде център на внимание. Той обича да бъде драматичен и дори да преиграва, само и само вниманието на останалите да бъде насочено към него, но въпреки това е особено магнетичен, сексуален и огнен.

Ако човек успее да намери правилния подход към него, ще се радва на уважение и искрена любов. Той е емоционален и предпочита човекът до него да се вслушва в мнението му. Лъвът е интересен, забавен и човек трудно може да скучае в компанията му. Ключът към сърцето на тази огнена зодия се крие в искреността, честността и разбира се, в правилната комуникация.

Въпреки че често пъти той е по-силно привлечен от хора, които успяват да отстояват своето мнение и се борят със зъби и нокти за своите мечти - в тях той открива свои последователи и съмишленици, дори може да се каже, че предпочита да има партньор, който знае какво иска от живота.

Такъв, който притежава добри ораторски умения, за да може да има тръпка, дори и в споровете. Този знак е до такава степен привлекателен, че трудно може да получи отказ от когото и да е било.

Единственото, което е нужно да направи човек, ако иска да задържи вниманието на Лъва и да му покаже своята любов, е да го подкрепя и следва в неговите начинания, да бъде искрен към него и да не се притеснява от по-задълбочени спорове с него, защото именно тогава се ражда истината.

Дева
Девите са хора, които лесно се привързват, те са земни и особено чувствителни, а най-правилният подход към тях е човек да подхожда спокойно и с доза чувство за хумор - тогава Девата наистина ще бъде удовлетворена от тези отношения.

Тази зодия подхожда винаги директно в любовта и когато е лудо влюбена в някого, няма търпение да сподели своите силни чувства с размах и дори доза наивност. Девата не е особено страстна, както и не си пада по префърцунените обяснения в любов и показност, просто това според нея е напълно излишно.

Ако искате нещата да се получат, трябва наистина да откриете правилният подход към нея, който се състои във възможността да си премълчавате някои нейни недостатъци, като грубия и заядлив начин на изказване и провокативното чувство за хумор.

Правилният начин, по който може да им покажете своята привързаност, се състои в това да бъдете оптимистични, верни и открити към тях - нищо повече не е нужно на Девата, за да бъде щастлива.

Тя не е от хората, които залагат на секса, нито пък на романтиката, а разкриването на чувства и емоции, пред погледа на останалите, може да се превърне в голяма грешка от ваша страна, тъй като за нея това изглежда някак пошло и ненужно.

Везни
Везните са комуникативни, интересни, жизнерадостни и талантливи, а най-правилният подход, за да привлечете тяхното внимание е именно в желанието да им покажете, че и вие гледате по подобен начин на света с усмивка и настроение.

Тази зодия е изключително интелигентна и стабилна, именно затова изпитва нуждата до себе си да има човек, с когото спокойно да може да обсъжда своите идеи, както и да се забавлява искрено. Той трябва да е смел, иновативен и талантлив, единствено тогава ще е способен да грабне нейното сърце. В по-ранна възраст Везните изглеждат хаотични, разсеяни и определено не приемат любовта на сериозно.

Способни са да прекратят една връзка, просто защото им е доскучало или поради още по-нелепа причина. Преди тридесетте си години, те определено предпочитат да се впуснат във всякакъв вид забавления, без да поемат каквато и да е било отговорност за постъпките си. Тогава те приличат на разглезени хлапета, които непрекъснато искат да получат нещо, но в замяна не са готови да дадат абсолютно нищо.

След като преминат 30 годишна възраст голяма част от Везните започват да осъзнават смисъла на живота, който не се състои в постоянните пиянски купони, а в създаването на здраво и щастливо семейство, именно тогава те започват да насочват вниманието си в тази посока.

Човек лесно може да им покаже любовта си, стига да се научи да изслушва техните проблеми и препятствията, през които се налага да преминават, както и да може да им дава някаква стабилност, защото за Везните това е от значение. 

Те не залагат прекалено много на любовта, а държат от връзката си да получат – приятелство, спокойствие и доза вълнения, състоящи се в изненади, приключения и много добро настроение.

Везните се справят изключително добре в леглото, но това не е особен приоритет за тях. Когато избират постоянен партньор, тогава те се спират на забавен, комуникативен и изключително интересен човек, с когото да не усещат скука и спокойно могат да се впускат във всякакви експерименти.

Скорпион
Никога няма да може да забравите моментите, които сте преживели с тази зодия, защото Скорпионът е изключително интересен, сексуален и екстремен, всеки един ден с него е различен и носещ незабравими усещания.

Да обичаш тази зодия е като да бъркаш във вряла мазнина с голи ръце, което може да доведе до много наранявания и болка, но пък силните емоции,  с които ще се заредиш, ще ги помниш през целия си живот.

Когато обича тази водна зодия има склонността ревностно да преследва половинката си и да я поставя във всякакъв вид екстремни ситуации, чрез които да изпита нейната искреност и чувства.

Скорпионът е от зодиите, които притежават изключително силна интуиция, която успява да им покаже дали човекът срещу тях е искрен или се опитва да ги измами по някакъв начин. Тази зодия е предана, състрадателна и грижовна към човека, който е успял да грабне сърцето ѝ, а в замяна единственото, което иска да получи е откровение от партньора си.

Скорпионът е известен със своята прикрита тъмна страна, която го кара трудно да се доверява и да се съмнява във всяко действие на своята половинка, а когато усети, че е излъган, той е готов да вкара в действие наистина голяма изобретателност, чрез която да отмъсти подобаващо.

Дори и на моменти труден за обичане, той е от хората, за които е нужно време, докато успеят да се пречупят и доверят на някого, а когато това се случи може да бъдете напълно сигурни, че всички препятствия, през които сте преминали, за да достигнете до вледененото му сърце, наистина са си заслужавали и до себе си имате един почтен, забавен и интересен партньор, на когото безрезервно може да разчитате за всичко.