Как да обичаш човек, според зодията му – Стрелец, Козирог, Водолей, Риби

  • Сподели:
Как да обичаш човек, според зодията му – Стрелец, Козирог, Водолей, Риби

Ако не знаете какъв е правилният подход към човека, с когото имате любовна връзка, може да разберете само според това каква зодия е той.

Стрелец
Този знак е изключително интересен, магнетичен и атрактивен. Връзката с представител на тази зодия е изпълнена с много страст, емоции и екстремни изживявания.

Стрелецът е толкова огнен, че животът с него се превръща в истинско приключение. И той, като Близнаците често е обладан от най-различни личности, а когато се вслушва в гласовете, които не спират да му дават съвети, става нещо взривоопасно. В един момент стои умислено и погледа му блуждае, а в следващия е измислил поредната пакост, с която да разнообрази денят си.

Стрелецът е енергичен, забавен, а връзката с него наистина носи непредвидени ситуация, дори и на моменти да изглежда лесен за разбиране и обичане, това съвсем не е така, тъй като е непредвидим, импулсивен, непрекъснато в движение и често променя посоката на своите мисли и действия.

За него е най-важно да получи свобода и да не изпитва никакви ограничения от връзката, единствено тогава би бил удовлетворен от тези отношения, в противен случай е готов да поеме по свой собствен път и да прекрати връзката, дори без да му мигне окото. Той е независим и не би търпял оковите на брака, нито пък на по-задълбочените отношения, защото всички това отнема от личното му пространство и го задушава.

Стрелецът е забавен и хумористичен, обича да експериментира в живота и определено му допада всичко, което е свързано с много емоции и доза адреналин. Той е щастлив, когато има свободата да се впуска в новите приключения, а още по-щастлив е когато партньорът му го следва плътно и разбира неговата нужда от приключения.

Когато човек успее да му предостави нужното лично пространство, както и свобода на действие, Стрелецът ще бъде истински удовлетворен от тези отношения в противен случай, ще потърси щастието си някъде другаде.

Често пъти тази зодия изпада в моменти на колебание и не знае точно какво иска от живота, а всичко старо и добре изпитано, започва да му изглежда скучно и досадно, затова е важно, когато сме във връзка с представител на тази зодия, да успеем да вървим с неговото темпо и да не се притесняваме да експериментираме постоянно, така ще успеем да задържим интереса му към нас по-дълго време.

Козирог
Десетият зодиакален знак е сериозен, трудолюбив и независим, той не се нуждае от любовта на другите, нито пък от техните съвети, защото е изключително самостоятелен, дисциплиниран и способен сам да постига своите цели. Той е силен, упорит и целеустремен, а връзката с него е спокойна и вървяща с точен план.

Когато Козирогът е напълно убеден в своите чувства, той не се страхува да предприеме следващата стъпка и да узакони тези отношения, изключително предан е и щом е дал честната си дума пред един човек, той ще бъде с него въпреки всичко. Тази зодия не си пада особено много по романтиката, флиртовете, както и закачливите свалки, предпочита да действа направо и директно.

Да постави картите на масата без никакви заобикалки и увъртания. Единственото от което се нуждае, за да бъде щастлив Козирогът е честен и почтен човек, с когото да има сходни интереси, без излишна показност както и преиграване.

На моменти тази зодия изглежда някак трудна за обичане, поради своя тежък характер и чувството за обсебване. Козирогът дава свобода на своята половинка, но това е само привидно, защото той тайно дърпа контрола над действията на своя любим, както и на самата връзка.

Често пъти се превръща в обсебващ и досаден човек, поради простата причина, че иска да защити своя любим човек.  Дори и да не им личи Козирозите са чувствителни хора, които преживяват ситуациите дълбоко в себе си, а емоциите ги провокират да поставят своите рога и да действат без много да му мислят.

Въпреки всичко това Козирозите са изключително любящи, мили и грижовни към своя партньор, а единственото, от което се нуждаят, за да бъдат щастливи е искрени отношения и сплотено партньорство основани на коректност и подкрепа.

Водолей
Водолеите са кротки, мили и нежни личности, които обичат да мечтаят и да пренасят съзнанието си в други светове. Те също дълбоко държат на своята лична свобода и човек, ако по някакъв начин реши да ги затвори в клетка, те бързо ще прекратят тези отношения.

Водолеят е интересен и артистичен човек, който го привлича силно всичко което е по-различно от приетите стереотипи. Водолеят е особено предпазлив и трудно разкрива чувствата си. Неговата ексцентричност не му позволява да разкрие себе си и за човек е изключително трудно да го опознае, тъй като той има склонността да поставя бариери пред себе си и дори, когато е в дълга връзка, той продължава да следва същите свои правила за неприкосновеност и със зъби и нокти пази личното си пространство.

Трудно е човек да го разбере, но въпреки това, той може да бъде много нежен и романтичен, стига неговият партньор да разполага с достатъчно време и търпение, за да го опознае напълно.

За него е изключително трудно да признае чувствата си и не е от хората, които лесно се влюбват, напротив той винаги подхожда с доза резервираност към всеки човек, след което са нужни няколко години, докато го опознае и обикне, и чак след това евентуално е способен да сподели усещанията си пред своя любим.

Водолеят харесва вечерите на свещи, милите жестове и романтичните разходки. Всички тези неща са способни да го пренесат в една друга реалност, от която той силно се нуждае.

Риби
Може да се каже, че от дванайсетте зодиакални знака, този е най-трудният за разбиране, но пък лесен за обичане. Рибите са чувствителни, нежни и мили.

Те трудно разкриват своите чувства, затова трябва да се научите да можете да разпознавате техните желания само по изражението на лицето им. И те, като всички останали знаци на моменти имат нужда от свобода и време да премислят случващото се, но това не означава, че лесно се отказват от поетите ангажименти, напротив, когато обичат те дават всичко от себе си, че и повече, за да бъде щастлив техният любим, а единственото, от което се нуждаят е внимание, подкрепа и нежност, както и някой, който може да ги разбира без думи.

Те са интересни и обичат забавленията, с тях няма да усетите скука, но е важно от време на време да им давате нужната глътка въздух, за да не прегреят от емоции.

Рибите не могат да бъдат с човек, който иска да ги контролира и е способен да отнеме тяхната свобода. Те търсят партньор, който да може да отговори на техните чувства и с който да се развиват и обогатяват духовно и физически.

Те са от хората, които обичат да размишляват на случващото се, именно затова се нуждаят и от другар, с когото могат да обсъждат темите, които ги притесняват, а често пъти ще усещате и техния сарказъм, с който те по-лесно ще приемат трудните ситуации.

Ако бъдете открити с тях и честни в намеренията си, ще можете да се радвате на тяхната безгранична любов, нежност и подкрепа.