Как да програмираме подсъзнанието си на правилна честота

  • Сподели:
Как да програмираме подсъзнанието си на правилна честота

Всички велики умове са успели да намерят правилната честота, на която протича интелигентната мисъл и са се научили да поддържат контакт със своето подсъзнание!

Ако искаме да сме щастливи, първо трябва да изградим правилната честота, по която ще се ръководят нашите мисли. 
Първата стъпка е да запълним своето подсъзнание, само и единствено с мисли, които ни носят позитивни усещания, като – мир, любов, топлина и блаженство.

Нашето подсъзнание е изградено на пластове, а най-дълбоките пластове от него са свързани с човешкия разум и мъдростта, която успяваме да съберем с всяка изминала година живот на Земята.

Затова е важно винаги, когато сте стремим да програмираме своите мисли на правилната честота, първо да се пречистим от всички негативни мисли и емоции, след което да се адаптираме и насочим в правилната посока.

Най-голямата тайна, която повечето хора не знаят е, че именно подсъзнанието им носи ключът към всички въпроси, които си задават през целия живот и за които обикновено нямат отговор.

Запомнете, че във вашето подсъзнание няма място за деструктивни мисли, които ви объркват и ви карат да се чувствате неспокойни и нещастни.

За нашето подсъзнание не е от значение какви мисли всъщност допускаме да преминат през него - дали това ще са добри или лоши помисли, за него е без значение, но проблемът идва, когато ние сме закодирали дадени мисли, след което нашето подсъзнание се е програмирало на определена честота, която започва план на действие на фона на нашите помисли.

Затова е от особено голямо значение какво всъщност внушавате на своето подсъзнание и в каква посока ще го насочите. Знаете, че когато на човек му бъде повторена една лъжа повече от сто пъти в един момент тази лъжа за него се превръща в истина – това се случва със съдействието и пълната подкрепа на самовнушението.

Сами разбирате, че не е чак толкова сложно да пренасочим мислите си в правилната посока, с което значително да подобрим своя живот, а единственото което трябва да направим е да пренасочим мислите си към положителните ситуации, които изпълват душата ни с щастие и хармония.

Както нашето физическо здраве, така и духовното ни благоденствие са взаимно свързани. 

Независимо дали възприемаме дадени факти, като истина или лъжа, нашето подсъзнание ще ги приеме директно – точно както сме ги формулирали и ще започне да ги превръща в действия и събития, които тепърва ни предстои да преживеем.

Самовнушението всъщност е пряко свързано с нашето съзнателно мислене и съществуват стотици хиляди примери, които показват как, чрез помощта на внушение, човек е способен да изгради своята личност, а това се дължи на факта, че известен период от време този човек първо е формулирал правилно своите мисли, след което ги е закодирал и те са започнали да планират изпълнението на поставената им по-рано цел, защото за нашето подсъзнание всяка една мисъл е обвързана с конкретен план на действие и именно с това се занимава предимно подсъзнанието ни.

Ще ви дадем няколко примера за това и първият е на човек, който дълго време си е повтарял колко е добър в своята сфера на развитие и е успявал да мотивира сам себе си, така с времето е програмирал в съзнанието си мисълта, че може да се справи с абсолютно всичко, което му се изправи по пътя към целта и нищо не е способно да го разконцентрира и демотивира до постигането ѝ, а в отговор неговото подсъзнание му е предоставило шанса да се пребори както със собствената си неувереност и страх, така и с конкуренцията и наистина да постигне мечтите си.

Вторият пример не е чак толкова положителен, но той може да ни даде един добър урок и той е, че винаги трябва да внимаваме какви мисли допускаме да се въртят в нашето подсъзнание и какви мисли допълнително подхранваме, защото те могат да съсипят много бързо целия ни живот.

Вторият пример е на човек, който дълго време е повтарял, че е болен и е закодирал тази мисъл на духовно ниво и въпреки че е бил напълно здрав, в продължение на година се е правел на болен пред останалите хора и след цяла година самовнушение болежките му от мисловно ниво са преминали и във физическо, за това казваме, че нашата душа е пряко свързана с тялото ни и това прави човек необикновен дори съвършен.

Още един пример е и за жена, която е спазвала всякакъв вид диети, здравословно хранене, различни видове режими, тренировки, а когато се поглеждала в огледалото винаги намирала образа на дебеланата, защото не е успявала да закодира правилно своите мисли в подсъзнанието и ежедневно си е повтаряла сама на себе си, колко е дебела и отпусната, след което подсъзнанието и директно е попило тези мисли и е пренасочило действията и в посока отслабване и дори, пълен глад.

Най-пагубният момент е дошъл, когато тя вече е била напълно слаба и съвършена, но не е успявала да види всичко това в образа си в огледалото. Затова е от особено значение в каква посока ще насочим мислите си и какъв план за действие ще можем да програмираме в своето подсъзнание, защото често пъти, дори без да го осъзнаваме, попадаме в изключително тежки ситуации, които всъщност са били плод на нашите мисли. 

Единствено вие сте господар на своите мисли, но винаги внимавайте, какво точно допускате да се върти в главата ви, защото именно това ще е ръководещата сила в живота ви!

Никога не забравяйте, че най-скъпоценното съдържание в човешкото тяло е умът – той контролира живота ни и ни кара да предприемаме дадени действия, а когато сме успели да се научим да ръководим правилно своите мисли, ние всъщност сме намерили ключът към щастието.