Как да разбереш, че човекът до теб е перфектният избор за партньор

  • Сподели:
Как да разбереш, че човекът до теб е перфектният избор за партньор

Дори и след дълги години връзка и брак, хората продължават да се питат един и същи въпрос и той е – дали си струват времето и нервите с този човек, както и дали няма някъде по-подходящ човек за мен.

Има няколко ясни сигнала, които могат да ни помогнат да си отговорим на всички тези въпроси, без да е нужно да предприемаме крайни мерки, за да достигнем до отговорите.

Изслушва ни винаги, когато имаме някакъв проблем
Той не само е наш партньор, но и наш приятел – съветник, на когато можем да споделим своите притеснения и да получим добър съвет. Когато имаме някакъв проблем, той винаги е плътно до нас и се опитва да разреши непредвидимата ситуация.

Подкрепя ни в нашите начинания
Независимо дали се отнася за работа или нещо друго, той ни подкрепя напълно. Никога не се опитва да ни спира да се борим за мечтите си.

Забавен е и ни кара често да се усмихваме
Притежава прекрасно чувство за хумор, което ни кара да се чувстваме истински щастливи, когато сме в неговата компания. Знае как да ни развесели и прави всичко възможно да се чувстваме добре.

Никога не ни е подвеждал и лъгал
Сигурни сме в неговата искреност, почтеност и вярност, просто защото той никога до сега не ни е давал поводи за съмнение. Не сме го хващали в лъжа и той е от хората, които предпочитат да бъдат директни и честни към своя любим човек.

Държи на нашето мнение и винаги се съобразява с него
Този човек не се страхува да направи компромис в името на добрата връзка, солидарен е с нас и умее да изслушва нашето мнение. Никога не би ни накарал да направим нещо, което ще е в наша вреда или ще ни накара да се чувстваме нещастни, просто защото държи на нашите чувства и на самите нас.

Чувстваме се спокойни, когато сме в компанията на този човек
Усещаме едно удовлетворение и спокойствие. Когато той е близко до нас сме напълно сигурни, че няма нещо, с което да не можем да се справим – освен че сме спокойни, но се чувстваме сигурни в неговите намерения към нас.

Знае кои са важните неща за нас и какво би ни харесало
Често ни прави изненади, само, за да види усмивката ни. Този човек ни познава напълно добре и знае какво би ни зарадвало и би ни накарало да сияем от щастие. Животът с него е интересен и изпълнен с изненади.

Познава всяка частица от нашия сложен характер и въпреки това иска да е с нас
Той вече е разбрал, че сме сложни личности с не малко недостатъци, но въпреки това е останал до нас и е свикнал с треските ни за дялане, дори ги намира за чаровни.

Имаме му пълно доверие, че никога не би ни наранил умишлено
Усещаме неговата любов и привързаност и знаем, че този човек никога и за нищо на света не би направил нещо, с което да ни нарани умишлено и да сложи край на тези отношения, просто защото ни обича силно и неговият единствен свят сме ние.

Сексът с него е превъзходен
Този човек знае какво ни харесва в леглото и сексът с него е страстен и напълно задоволителен за нас. Той знае кога да бъде нежен и кога да изкара на показ своя животински подход. Сексът с него е приключение, изпълнено с много наслада, страст и любов.