Как да разпознаем своята сродна душа

  • Сподели:
Как да разпознаем своята сродна душа

Казват, че за всеки човек в света съществува друг, който е неговата половинка – сродната душа, която го допълва перфектно. За жалост, не винаги времето, което ни е предопределено на тази земя ни стига, за да открием своя човек, но въпреки това никога не трябва да спираме и да се отказваме да го търсим, защото именно любовта придава смисъла на нашето съществуване.

Можем да ви помогнем в това дълго търсене и чрез тези съвети да бъдете сигурни, че човекът до вас е именно тази сродна душа, за която жадувате.

1. Допълвате се взаимно – Вие двамата сте просто като две парчета от пъзел, които си пасват повече от перфектно. Още от първия момент, в който сте видели този човек, вътрешно в себе си сте усетили колко много си приличате и сякаш го познавате и от предишен живот. Вие мислите еднакво и успява да се разберете само, дори и с един поглед.

2. В трудните моменти този човек е скала – Когато се чувстваме слаби и обезсърчени, той винаги стои зад нас като скала, на която можем да се опрем, за да не паднем духом. Усещаме стабилност и едно напасване, което е постигнато без никакви усилия, а когато трудностите нахлуят в живота ни, този човек се стреми да ни накара да се почувстваме по-добре.

Загрижен е за нас и проблемите ни, а неприятности се превръщат и в негови, просто защото ни обича.

3. Спорът ражда истината – С нашата сродна душа извършваме конструктивни спорове, които имат за цел да избегнат дребните грешки и да разрешат настъпилите проблеми, но спорът винаги успява да запази добрия тон и всяка дума използвана в него е добре чута и възприета и от двете страни.

Когато успяваме да комуникираме дори и в напрегнатите ситуации, без особени проблеми с този човек, значи сме успели да се стиковаме с него и той може винаги да се постави на нашето място и да ни влезне в положение, защото това е сродната ни душа без съмнение.

4. Погледът излъчва топлина и загриженост – По погледа можем да усетим дали този човек е нашата сродна душа. Ако погледът излъчва искреност и силна любов, то не трябва да имаме никакви съмнения, че това е точният човек за нас.

5. Когато сме заедно, ние сме силни – Ако поотделно усещаме една силна липса, но пък заедно сме способни да преместим планини и да минем и през огъня, то това безспорно е нашата сродна душа, която не трябва да изпускаме.

6. Щастието е плод на любовта ни – Обичта поражда щастие, усещаме тази тръпка, която ни кара да полетим от удоволствие и само при мисълта за този човек, можем да усетим как извират силни емоции в нас.

Той е целият ни свят и нашият завършек. Човекът, който ни прави щастливи само от факта, че сме го срещнали и съдбата ни е дала шанса да го опознаем.

Любовта е синхрона в душите ни, чувството, което ни кара да забравим проблемите и тревогите. Любовта са крилете, които ни повдигат високо във въздуха и ни карат да се чувстваме незаменими, съвършени и безкрайно щастливи.

Всеки има своя сродна душа, която рано или късно среща в своят живот. Никога не се отказвайте да я търсите, защото може би точно днес ще усетите полъха на любовта.